GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Addiko banka predstavila mRačun

Addiko banka predstavila mRačun
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2020 / 19:20
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Addiko banka je predstavila mRačun, jedinstveno rešenje u inovativnoj ponudi digitalnih proizvoda koje podrazumeva otvaranje računa u okviru postojeće mobilne aplikacije, putem video identifikacije korisnika. mRačun postaje potpuno funkcionalan po završetku svih koraka na mbankingu, bez odlaska u banku.

„U sklopu koncepta praktičnog bankarstva po kome se Addiko banka prepoznaje na tržištu, naš cilj je da što bolje odgovorimo na potrebe klijenata i stoga stalno inoviramo proizvode i usluge koji omogućavaju brzo i lako obavljanje bankarskih poslova u bilo kom trenutku. Okolnosti sa kojima smo se susreli prethodnih nekoliko meseci uticale su na to ljudi sve više menjaju pristup kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti, među kojima je i korišćenje bankarskih proizvoda i usluga. U momentu kada se preporučuje opreznost u održavanju društvenih kontakata, uz važeću socijalnu distancu, mi smo ponudili savremeno digitalno rešenje koje predstavlja pravi odgovor na ovaj izazov“, rekao je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Račun se može otvoriti brzo, jednostavno i bezbedno, sledeći uputstva kroz mbanking platformu, uz posebnu pogodnost da se čitav postupak može obaviti kod kuće i nije potrebno odlaziti u ekspozituru banke. Dovoljni su mobilni telefon i pristup mbanking aplikaciji Addiko banke koja se preuzima sa Google Play ili App Store.

„Addiko banka kontinuirano usavršava rešenja koja omogućavaju uvođenje inovativnih digitalnih kanala za jednostavnije i udobnije obavljanje bankarskih poslova. mRačun Addiko banke otvara novo poglavlje u digitalnoj transformaciji bankarske industrije, kao potpuni novitet na tržištu Srbije koji pruža unapređeno korisničko iskustvo. Ova usluga je logičan sled jer smo pre više od godinu dana predstavili mKredit za koji se ispostavilo da je klijentima jedan od najinteresantnijih bankarskih proizvoda. Ovoga puta smo osmislili proces koji klijent prolazi u svega 17 klikova“, istakao je Mirko Španović, zamenik predsednika IO Addiko banke.

Paket mRačuna obuhvata: dinarski tekući račun, devizni tekući račun u evrima, DinaCard debitnu karticu, MasterCard debitnu mirišljavu karticu, elektronsko bankarstvo (Addiko Ebank), mobilno bankarstvo (Addiko Mobile) i aktivaciju SMS servisa. U okviru dinarskog tekućeg računa, preko mobilne aplikacije je takođe moguće aplicirati za dozvoljeni minus i mKredit ako ste klijent Addiko banke.

Svim novim klijentima koji se do septembra budu odlučili da otvore mRačun neće biti naplaćeno održavanje računa, a nakon toga iznosiće 150 dinara mesečno. Klijenti koji prebace platu ili penziju na mRačun tokom trajanja promotivnog perioda u narednih 60 dana, dobiće i poseban poklon - iznos od 2.000 dinara na svom novom računu.

Tagovi: Addiko banka, mRačun, mbanking, Vojislav Lazarević. Mirko Španović
PROČITAJ I OVO
Bundesbank neće isplatiti dobit prvi put od 1979.
PRESEDAN
Bundesbank neće isplatiti dobit prvi put od 1979.
FRANKFURT - Njemačka središnja banka objavila je u srijedu da prvi puta od 1979. godine neće isplatiti dobit vladi zbog viših rezervacija za rizike u pandemijskoj krizi i viših troškova kamata.
Revolut će odsad poslovati i kao banka u Hrvatskoj
BANKA
Revolut će odsad poslovati i kao banka u Hrvatskoj
ZAGREB - Revolut, globalna financijska platforma s više od 15 milijuna klijenata širom svijeta, danas je operacionalizirala svoju europsku dozvolu za specijalizirano bankarstvo u Hrvatskoj.
Dionice Squarea uzletjele nakon najave osnivanja banke
UZLET
Dionice Squarea uzletjele nakon najave osnivanja banke
NEW YORK - Dionice Squarea danas su uzletjele sedam posto nakon što je kompanija ovga tjedna i službeno otpočela lansiranje svojih bankarskih operacija.
HBOR-u potpora EIB-a u programu jačanja savjetodavnih usluga vrijednom 670.000 eura
POTPORE
HBOR-u potpora EIB-a u programu jačanja savjetodavnih usluga vrijednom 670.000 eura
ZAGREB - Europska investicijska banka (EIB) i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) potpisale su sporazum o financiranju razvoja i provedbi savjetodavnih usluga za ulaganja, a ukupna vrijednost tog programa premašuje 670 tisuća eura, izvijestile su u utorak te financijske institucije.
HUB nagrađuje najbolje obrazovne programe u području financijske pismenosti
NATJEČAJI
HUB nagrađuje najbolje obrazovne programe u području financijske pismenosti
ZAGREB - Hrvatska udruga banaka (HUB) ususret Svjetskom i Europskom tjednu novca koji se obilježava od 22. do 28. ožujka, provodi natječaj za najbolje obrazovne programe osnovnih i srednjih škola u području financijske pismenosti, izvijestili su u utorak iz HUB-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE