GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Addiko banka predstavila mRačun

Addiko banka predstavila mRačun
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2020 / 19:20
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Addiko banka je predstavila mRačun, jedinstveno rešenje u inovativnoj ponudi digitalnih proizvoda koje podrazumeva otvaranje računa u okviru postojeće mobilne aplikacije, putem video identifikacije korisnika. mRačun postaje potpuno funkcionalan po završetku svih koraka na mbankingu, bez odlaska u banku.

„U sklopu koncepta praktičnog bankarstva po kome se Addiko banka prepoznaje na tržištu, naš cilj je da što bolje odgovorimo na potrebe klijenata i stoga stalno inoviramo proizvode i usluge koji omogućavaju brzo i lako obavljanje bankarskih poslova u bilo kom trenutku. Okolnosti sa kojima smo se susreli prethodnih nekoliko meseci uticale su na to ljudi sve više menjaju pristup kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti, među kojima je i korišćenje bankarskih proizvoda i usluga. U momentu kada se preporučuje opreznost u održavanju društvenih kontakata, uz važeću socijalnu distancu, mi smo ponudili savremeno digitalno rešenje koje predstavlja pravi odgovor na ovaj izazov“, rekao je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Račun se može otvoriti brzo, jednostavno i bezbedno, sledeći uputstva kroz mbanking platformu, uz posebnu pogodnost da se čitav postupak može obaviti kod kuće i nije potrebno odlaziti u ekspozituru banke. Dovoljni su mobilni telefon i pristup mbanking aplikaciji Addiko banke koja se preuzima sa Google Play ili App Store.

„Addiko banka kontinuirano usavršava rešenja koja omogućavaju uvođenje inovativnih digitalnih kanala za jednostavnije i udobnije obavljanje bankarskih poslova. mRačun Addiko banke otvara novo poglavlje u digitalnoj transformaciji bankarske industrije, kao potpuni novitet na tržištu Srbije koji pruža unapređeno korisničko iskustvo. Ova usluga je logičan sled jer smo pre više od godinu dana predstavili mKredit za koji se ispostavilo da je klijentima jedan od najinteresantnijih bankarskih proizvoda. Ovoga puta smo osmislili proces koji klijent prolazi u svega 17 klikova“, istakao je Mirko Španović, zamenik predsednika IO Addiko banke.

Paket mRačuna obuhvata: dinarski tekući račun, devizni tekući račun u evrima, DinaCard debitnu karticu, MasterCard debitnu mirišljavu karticu, elektronsko bankarstvo (Addiko Ebank), mobilno bankarstvo (Addiko Mobile) i aktivaciju SMS servisa. U okviru dinarskog tekućeg računa, preko mobilne aplikacije je takođe moguće aplicirati za dozvoljeni minus i mKredit ako ste klijent Addiko banke.

Svim novim klijentima koji se do septembra budu odlučili da otvore mRačun neće biti naplaćeno održavanje računa, a nakon toga iznosiće 150 dinara mesečno. Klijenti koji prebace platu ili penziju na mRačun tokom trajanja promotivnog perioda u narednih 60 dana, dobiće i poseban poklon - iznos od 2.000 dinara na svom novom računu.

Tagovi: Addiko banka, mRačun, mbanking, Vojislav Lazarević. Mirko Španović
PROČITAJ I OVO
Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a dobitnik prestižne nagrade CEO Today Europe Awards 2020
PRIZNANJA
Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a dobitnik prestižne nagrade CEO Today Europe Awards 2020
ZAGREB – Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb (PBZ), članice Intesa Sanpaolo Grupe, drugu godinu zaredom dobitnik je prestižne nagrade CEO Today Magazine Europe Awards 2020. u Hrvatskoj za izuzetan doprinos u predstavljanju Privredne banke Zagreb.
JPMorgan odbacuje rasističke izraze u internim tehnološkim kodovima i materijalima
POTEZI
JPMorgan odbacuje rasističke izraze u internim tehnološkim kodovima i materijalima
NEW YORK - Američka banka JPMorgan ukida pojmove poput 'crne liste','gospodara' i 'roba' iz svojih internih tehnoloških materijala i kodova jer traži način kako da ukloni rasizam unutar tvrtke, priopćila su dva izvora upućena u taj potez.
Vlada: Pokrenut postupak za sklapanje zajma s CEB-om od 200 mln eura
ZAJAM
Vlada: Pokrenut postupak za sklapanje zajma s CEB-om od 200 mln eura
ZAGREB - Vlada je u četvrtak donijela odluku o pokretanju postupka za sklapanje okvirnog ugovora o zajmu između Hrvatske i Razvojne banke Vijeća Europe (CEB) vrijednom 200 milijuna eura, a namijenjenom za podršku mjerama povezanih s pandemijom bolesti Covid-19.
HBOR produljio moratorije do kraja rujna, a turizmu do lipnja 2021.
MORATORIJ
HBOR produljio moratorije do kraja rujna, a turizmu do lipnja 2021.
ZAGREB - Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) produljila je moratorije za sve klijente na sedam mjeseci ili do 30. rujna ove godine, a 'turističkim' klijentima do 16 mjeseci ili do 30. lipnja 2021., izvijestili su u četvrtak iz HBOR-a.
Zaba snizila kamatne stope na kredite
KAMATE
Zaba snizila kamatne stope na kredite
ZAGREB - Od 1. srpnja Zagrebačka banka snizila je kamatne stope na gotovinske kredite.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE