GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Addiko banka predstavila mRačun

Addiko banka predstavila mRačun
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2020 / 19:20
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Addiko banka je predstavila mRačun, jedinstveno rešenje u inovativnoj ponudi digitalnih proizvoda koje podrazumeva otvaranje računa u okviru postojeće mobilne aplikacije, putem video identifikacije korisnika. mRačun postaje potpuno funkcionalan po završetku svih koraka na mbankingu, bez odlaska u banku.

„U sklopu koncepta praktičnog bankarstva po kome se Addiko banka prepoznaje na tržištu, naš cilj je da što bolje odgovorimo na potrebe klijenata i stoga stalno inoviramo proizvode i usluge koji omogućavaju brzo i lako obavljanje bankarskih poslova u bilo kom trenutku. Okolnosti sa kojima smo se susreli prethodnih nekoliko meseci uticale su na to ljudi sve više menjaju pristup kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti, među kojima je i korišćenje bankarskih proizvoda i usluga. U momentu kada se preporučuje opreznost u održavanju društvenih kontakata, uz važeću socijalnu distancu, mi smo ponudili savremeno digitalno rešenje koje predstavlja pravi odgovor na ovaj izazov“, rekao je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Račun se može otvoriti brzo, jednostavno i bezbedno, sledeći uputstva kroz mbanking platformu, uz posebnu pogodnost da se čitav postupak može obaviti kod kuće i nije potrebno odlaziti u ekspozituru banke. Dovoljni su mobilni telefon i pristup mbanking aplikaciji Addiko banke koja se preuzima sa Google Play ili App Store.

„Addiko banka kontinuirano usavršava rešenja koja omogućavaju uvođenje inovativnih digitalnih kanala za jednostavnije i udobnije obavljanje bankarskih poslova. mRačun Addiko banke otvara novo poglavlje u digitalnoj transformaciji bankarske industrije, kao potpuni novitet na tržištu Srbije koji pruža unapređeno korisničko iskustvo. Ova usluga je logičan sled jer smo pre više od godinu dana predstavili mKredit za koji se ispostavilo da je klijentima jedan od najinteresantnijih bankarskih proizvoda. Ovoga puta smo osmislili proces koji klijent prolazi u svega 17 klikova“, istakao je Mirko Španović, zamenik predsednika IO Addiko banke.

Paket mRačuna obuhvata: dinarski tekući račun, devizni tekući račun u evrima, DinaCard debitnu karticu, MasterCard debitnu mirišljavu karticu, elektronsko bankarstvo (Addiko Ebank), mobilno bankarstvo (Addiko Mobile) i aktivaciju SMS servisa. U okviru dinarskog tekućeg računa, preko mobilne aplikacije je takođe moguće aplicirati za dozvoljeni minus i mKredit ako ste klijent Addiko banke.

Svim novim klijentima koji se do septembra budu odlučili da otvore mRačun neće biti naplaćeno održavanje računa, a nakon toga iznosiće 150 dinara mesečno. Klijenti koji prebace platu ili penziju na mRačun tokom trajanja promotivnog perioda u narednih 60 dana, dobiće i poseban poklon - iznos od 2.000 dinara na svom novom računu.

Tagovi: Addiko banka, mRačun, mbanking, Vojislav Lazarević. Mirko Španović
PROČITAJ I OVO
Kućanstva u zemljama eurozone nastavila povećavati zaduživanje kod banaka
DUG
Kućanstva u zemljama eurozone nastavila povećavati zaduživanje kod banaka
FRANKFURT - Kućanstva u eurozoni nastavila su se prošli mjesec ubrzano zaduživati kod banaka, privučena niskim kamatnim stopama i gospodarskim oporavkom od pada izazvanog pandemijom, pokazali su u utorak objavljeni podaci Europske središnje banke (ECB-a).
Neto dobit Zagrebačke banke porasla 5,5%
RAST
Neto dobit Zagrebačke banke porasla 5,5%
ZAGREB - Zagrebačka banka ostvarila je u prvom polugodištu dobit nakon oporezivanja od 818 milijuna kuna, što je 43 milijuna kuna ili 5,5 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, pokazuje konsolidirani nerevidirani financijski izvještaj te banke objavljen u ponedjeljak.
Savjet HNB-a: Suglasnost za uprave Zagrebačke banke i Sberbanka
SUGLASNOST
Savjet HNB-a: Suglasnost za uprave Zagrebačke banke i Sberbanka
ZAGREB - Savjet Hrvatske narodne bane (HNB) u petak je dao suglasnost za članove uprava Zagrebačke banke i Sberbanka, a usvojio je i informaciju o statusu i aktivnostima vezanima uz izradu optjecajnih eurokovanica s nacionalnom stranom, priopćeno je iz središnje banke.
Yellen razvojnim bankama: Mobilizirajte kapital za borbu protiv klimatskih promjena
PORUKE
Yellen razvojnim bankama: Mobilizirajte kapital za borbu protiv klimatskih promjena
WASHINGTON - Američka ministrica financija Janet Yellen poručila je u četvrtak čelnicima Svjetske banke i drugih razvojnih banaka da smisle konkretne planove za mobilizaciju znatno više kapitala za borbu protiv klimatskih promjena i smanjenje emisije štetnih plinova.
Kina želi više stranih banaka i osiguravatelja
REGULATIVA
Kina želi više stranih banaka i osiguravatelja
PEKING - Kina će nastaviti otvarati svoj financijski sektor i poboljšavati postupke za ulazak stranih banaka i osiguravajućih društava na domaće tržište, objavila je vlada u Pekingu, prenose državni mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE