GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Addiko banka dobitnik nagrade za inovativnost

Addiko banka dobitnik nagrade za inovativnost
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2020 / 19:18
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Addiko banka je dobitnik ovogodišnje Nagrade za inovativnost, kao jedina banka u Srbiji dobitnik ovog priznanja.

Addiko se izdvaja kao lider u inovativnosti zahvaljujući jedinstvenim digitalnim proizvodima koje banka nudi klijentima na našem tržištu. Iskustvo korišćenja video identifikacije posebno je prepoznato u doba pandemije koronavirusa, jer klijentima nudi otvaranje mRačuna bez odlaska u ekspozituru. Takođe, tu je i dvogodišnje iskustvo sa mKreditom koji klijentima omogućava da podnošenje zahteva, obradu i isplatu kredita obave samo uz pomoć mobilnog telefona, uz korišćenje Addiko mbanking aplikacije.

Zahvalivši se na ovom značajnom priznanju, zamenik predsednika IO Addiko banke, Mirko Španović, istakao je da je Addiko banka prva na tržištu Srbije obezbedila odobravanje pozajmica i gotovinskih kredita preko mobilnog telefona i bez odlaska u banku, sa ciljem da bankarske usluge učini jednostavnijim i efikasnijim.

„Veoma sam ponosan na činjenicu da su naša dostignuća na polju digitalizacije i razvoja savremenih tehnologija u bankarstvu još jednom prepoznata i u stručnoj javnosti, pored toga što od strane korisnika dobijamo stalnu potvrdu vrednosti naših proizvoda koja se ogleda u rastućem broju zadovoljnih klijenata. Želim da istaknem da je mKredit, kao inovativni proizvod kojim smo osvojili ovo priznanje, bio posebno značajan u izazovnom periodu sa kojim smo bili suočeni usled epidemije korona virusa, kada je na snazi bilo ograničenje kretanja. Na ovaj način smo uspeli da našim klijentima ponudimo opciju da bankarske poslove završavaju iz sopstvenog doma, sigurno, brzo i lako, vodeći računa o bezbednosti i dostupnosti naših usluga u svakom trenutku“, rekao je Mirko Španović, zamenik predsednika IO Addiko banke.

Svečanom dodelom nagrada je završena ovogodišnja, treća po redu „Nedelja inovacija“ koja je trajala od 21. do 25. septembra. Tema ovogodišnjeg druženja je bila „Sastanak sa budućnošću“, sa posebnim fokusom na podizanje svesti o tome kako brzorastuće tehnologije utiču na promenu ekonomije, društva i načina na koji radimo i živimo. Organizator inicijative je AFA, globalna zajednica posvećena ekonomskom osnaživanju žena, njihovoj profesionalnoj afirmaciji, kao i povezivanju i aktivnom uključivanju u kreiranje budućnosti i društva jednakih mogućnosti.

Tagovi: Addiko banka, Addiko Bank, Mirko Španović, nagrada za inovativnost
PROČITAJ I OVO
HNB: Od 29. listopada počinje s radom NKSInst platni sustav
NAJAVE
HNB: Od 29. listopada počinje s radom NKSInst platni sustav
ZAGREB - Od 29. listopada u Hrvatskoj s radom počinje platni sustav NKSInst, koji će bankama koje u njemu sudjeluju omogućiti međubankovna instant plaćanja u kunama, pri čemu se trajanje transakcije mjeri sekundama, priopćila je u četvrtak Hrvatska narodna banka (HNB).
Vujčić: Ne brinite za banke
GUVERNER
Vujčić: Ne brinite za banke
ROVINJ - Guverner Hrvatske narodne banke je na konferenciji "Izazov promjene" u Rovinju poručio kako je domaći bankovni sustav vrlo dobro kapitaliziran te sposoban podnijeti i puno veće iznose loših kredita od trenutnih.
EIB i Erste: 30 miliona evra za oporavak malih, srednjih i srednje kapitalizovanih preduzeća u Srbiji
KREDITI
EIB i Erste: 30 miliona evra za oporavak malih, srednjih i srednje kapitalizovanih preduzeća u Srbiji
BEOGRAD - Evropska investiciona banka (EIB) i Erste Banka ugovorile su kreditnu liniju od 30 miliona evra kako bi se omogućio snažan oporavak malih, srednjih i srednje kapitalizovanih preduzeća u Srbiji, kao odgovor na pad ekonomske aktivnosti izazvane virusom korona.
UBS: Najbolji kvartal u proteklom desetljeću
SJAJNE BROJKE
UBS: Najbolji kvartal u proteklom desetljeću
ŽENEVA - Najveći svjetski upravitelj imovinom, švicarski UBS, u trećem je kvartalu ostvario neto dobit od 2,1 milijarde dolara, čak 99 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje.
Sberbank vidi prilike u investicijskom bankarstvu
PRILIKE
Sberbank vidi prilike u investicijskom bankarstvu
MOSKVA - Ruska Sberbank uskrsnula je svoj interes za investicijsko bankarstvo jačanjem svojih trgovačkih sposobnosti i ponovnim ulaskom u poslovanje na tržištima kapitala nakon odsustva od nekoliko godina, otkriva bne IntelliNews.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE