GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ovo je treća generacija modela Range Rover Sport

Ovo je treća generacija modela Range Rover Sport
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.05.2022 / 08:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Novi Range Rover Sport je, kako kažu u Land Roveru, nova definicija sportskog luksuza. Model treće generacije dosad je najnapredniji i dinamički najsposobniji. Iako je nešto manji, Sport se oslanja na Range Rover, pa znači i da je nastao na MLA-Flex platformi.

Sport izdanje djeluje mnogo dinamičnije i privlačnije, a neki bi rekli i da izgleda kao da su na njemu radili tuneri. Razlike između ova dva modela su velike, a osim na eksterijeru, to je vidljivo i u putničkoj kabini. Ona je prenesena iz većeg modela, ali istovremeno i dorađena kako bi bila unikatnija, piše Autonet.

Sofisticirana vanjština dolazi sa zategnutom površinom, dinamičnim stavom i trenutačno prepoznatljivim profilom, savršeno naglašenim mat detaljima i mišićavim proporcijama. Upečatljive proporcije naglašavaju prepoznatljiv karakter Range Rovera Sport, s kratkim prevjesima, energičnim prednjim dijelom i strmo zakošenim ostakljenjem sprijeda i straga. Ovi brendirani elementi pružaju snažan i impozantan stav na cesti koji odiše snagom i performansama.

Vanjština sadrži zanimljive detalje poput mat prednje rešetke i rasvjetnih elemenata Digital LED, koji stvaraju prepoznatljivo dnevno svjetlo (DRL). Oku privlačnog dizajna, najtanji su dosad ugrađeni u Land Rover, a smješteni su iznad dojmljivog donjeg odbojnika s dvostrukim otvorom koji uključuje horizontalni element u boji karoserije. On vizualno povećava širinu, naglašenu crnim detaljima.

Straga neprekidna grafika LED svjetla prvi put uvodi tehnologiju površinskog LED-a u proizvodno vozilo, a pruža jasan i suvremen izgled noću koji je živopisan i ujednačen iz bilo kojeg kuta. Karakteristična linija ramena proteže se cijelom duljinom vozila, a naglašena je detaljima novog donjeg odbojnika i najdužim spojlerom koji je ikada ugrađen u Range Rover.

Minimalistički dizajn novog Range Rovera Sport proteže se na njegovu potpuno novu unutrašnjost, koji se odlikuje poznatim položajem vozača Range Rover Command Driving Position. Tu su najnovije tehnologije i profinjeni materijali, koji zajednički stvaraju upečatljivu ravnotežu suvremene elegancije i iskonskih želja. Kabina koja nalikuje kokpitu određuje ton za dinamično iskustvo vožnje, a pruža izvrsnu vidljivost dok istovremeno poput čahure okružuje vozača, s visokom, nagnutom središnjom konzolom i intuitivnim tehnologijama.

Izbor inovativnih i održivih materijala uključuje taktilne i lagane premium tkanine Ultrafabrics izrađene u privlačnoj novoj paleti Duo Tone. Također, dostupna je opcija jedinstvenih tkanina koje se protežu i do detalja na instrumentnoj ploči i vratima. Alternative uključuju opcijsku luksuznu zrnatu kožu, kožu Windsor i mekanu Poluanilinsku kožu.

Ovi taktilni materijali neprimjetno se objedinjavaju s novim završnim slojevima interijera Moonlight Chrome, dok elementi poput integriranih audio zvučnika, razvijenih s tvrtkom Meridian i skrivenih iza tkanine stražnjih vrata, pridonose čistoj, elegantnoj i suvremenoj estetici.

Tagovi: Range Rover Sport, Range Rover
PROČITAJ I OVO
MAN će testirati kamion bez vozača na autocesti
TESTIRANJE
MAN će testirati kamion bez vozača na autocesti
BERLIN - Njemački proizvođač teških vozila MAN u četvrtak će početi testirati kamione bez vozača na njemačkim autocestama.
Tesla će otpustiti 300 privremenih radnika u tvornici u Berlinu
REZOVI
Tesla će otpustiti 300 privremenih radnika u tvornici u Berlinu
BERLIN - Tesla kaže da smanjuje broj privremenih radnika u svojoj jedinoj europskoj tvornici u blizini Berlina, nakon što je najavio planove za smanjenje 10% globalne radne snage.
Tesla ponovno traži odobrenje dioničara za Muskovu plaću
PLAĆA
Tesla ponovno traži odobrenje dioničara za Muskovu plaću
NEW YORK - Tesla je u srijedu zatražio od svojih dioničara da još jednom odobre rekordnu plaću izvršnog direktora Elona Muska od 56 milijardi dolara koja je određena 2018., ali ju je sutkinja u Delawareu odbila u siječnju.
Volvo Group s većom dobiti unatoč manjoj prodaji
SOLIDNO
Volvo Group s većom dobiti unatoč manjoj prodaji
STOCKHOLM - Švedski proizvođač kamiona, autobusa i hardvera Volvo Group u prvom je ovogodišnjem kvartalu zabilježio 14,1 milijardu švedskih kruna (120,4 milijuna eura) neto dobiti, što je 9,9 posto više nego u istom razdoblju lani.
Rast broja registriranih vozila u Hrvatskoj u 2023.
AUTO TRŽIŠTE
Rast broja registriranih vozila u Hrvatskoj u 2023.
ZAGREB - U Hrvatskoj je prošle godine bilo 2.554.524 registriranih cestovnih vozila što je četiri posto više u odnosu na 2022., podaci su Državnog zavoda za statistiku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE