GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

James Bond i Tom Brady podržali novu F1 momčad

James Bond i Tom Brady podržali novu F1 momčad
FORMULA 1
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.03.2021 / 20:02
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nakon više od 60 godina Aston Martin se vraća u formulu 1 predstavivši novi bolid AMR21 koji će u novoj sezoni voziti Sebastian Vettel i Lance Stroll.

Ekipa koja je ranije bila poznata kao Racing Point preimenovana je tijekom zime nakon što je vlasnik Lawrence Stroll preuzeo kontrolu nad poslovanjem Aston Martina. Nova momčad sada se zove Aston Martin Cognizant F1 Team čime će Aston Martin imati momčad u formuli 1 prvi put nakon 1960. godine.

Predstavljanje bolida ove momčadi iščekivalo se s posebnim zanimanjem, a sada je otkriveno kako bolidom dominira boja “British racing green”, ali zadržano je i nešto ružičastih detalja.

Podršku novoj momčadi pružili su James Bond, ali i legendarni quarterback Tom Brady.

"Želim čestitati Aston Martinu na povratku u F1 po prvi puta od 1960. godine", rekao je u video poruci glumac Daniel Craig koji je utjelovio izmišljenog britanskog tajnog agenta James Bonda koji u svojim filmovima često vozi Aston Martin.

"Nevjerojatno je uzbuđenje za mene, a siguran sam i za sve ljubitelje F1, vidjeti Aston Martin kako se ponovno utrkuje u svojoj kultnoj Aston Martin Racing Green," dodao je.

Prezentaciju novog bolida vodila je glumica Gemma Arterton, jedan od Bondovih djevojaka.

Podršku Aston Martinu pružio je i legendarni quarterback Tom Brady. "Hej Lance i Seb, navijat ću vas na svakom koraku," poručio je Brady.

Vlasnik momčadi Lawrence Stroll najavio je kako ima velike planove.

"Moj prvi san bio je posjedovanje momčadi Formule 1. Drugi san bio je stjecanje značajnog udjela u Aston Martinu Lagondi. Danas se radi o spajanju ta dva sna, no ovo je samo početak. Naše ambicije su neograničene. Sad imamo na raspolaganju dijelove, ljude i partnere, kako bismo istinski napredovali," kazao je Stroll.

Tagovi: James Bond, Tom Brady, Gemma Arterton, Sebastian Vettel, Lance Stroll, Aston Martin
PROČITAJ I OVO
Scholz podržao proširenje Tesline tvornice
PODRŠKA
Scholz podržao proširenje Tesline tvornice
BERLIN - Njemački kancelar Olaf Scholz podržao je proširenje tvornice Tesla u blizini Berlina. U Greenheideu je jedina europska tvornica američkog proizvođača električnih automobila.
Darko Lukić od 1. jula novi izvršni direktor Nelt grupe
KARIJERE
Darko Lukić od 1. jula novi izvršni direktor Nelt grupe
BEOGRAD - Darko Lukić će od 1. jula ove godine biti novi izvršni direktor Nelt grupe, saopštila je danas ta kompanija.
Njemački sud u aferi Dieselgate osudio i Mercedes
AFERE
Njemački sud u aferi Dieselgate osudio i Mercedes
BERLIN - Proizvođač automobila Mercedes-Benz svjesno je ugrađivao softver koji dovodi u zabludu u dizelska vozila, zaključio je danas njemački sud, otvarajući vrata vlasnicima vozila da tuže za naknadu štete.
Xiaomijev električni automobil 4.000 dolara jeftiniji od Teslinog Modela 3
RAT CIJENAMA
Xiaomijev električni automobil 4.000 dolara jeftiniji od Teslinog Modela 3
PEKING - Kineska tvrtka za pametne telefone Xiaomi priopćila je u četvrtak da će prodavati svoj prvi automobil za puno manje od Teslinog Modela 3, dok se ratovi cijena zahuktavaju na kineskom žestoko konkurentnom tržištu električnih automobila.
Volvo proizveo svoj zadnji dizelski automobil
ODLAZE U POVIJEST
Volvo proizveo svoj zadnji dizelski automobil
STOKCHOLM - Volvo Cars se oprostio od dizelskih automobila nakon što je SUV XC90 sišao s proizvodne trake u tvornici Torslanda u Švedskoj u utorak navečer kao posljednji dizelski model švedskog proizvođača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE