DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ŠIRENJE
 
Xiaomi u Parizu otvorio najveći Mi Store u Europi
Autor/izvor: SEEbiz / Bug.hr
Datum objave: 19.01.2019. - 09:12:29
PARIZ - Otkako se Xiaomi pojavio na tržištu uz tu se tvrtku veže termin – kineski Apple. Razloga tomu je više, od međusobne sličnosti uređaja do imidža prvog čovjeka tvrtke (Lei Jun) koji je inspiraciju oko odijevanja i prezentiranja novih uređaja potražio u Steveu Jobsu.

Stoga ne čudi što i njihovi fanovi čekaju u dugačkim redovima od ranog jutra kako bi među prvima dobili priliku kupiti željeni uređaj. Tako je bilo i danas u Parizu dok se čekalo na službeno otvorenje novog Mi Storea (drugog po redu s pariškom adresom) koji je ujedno i najveći u Europi.

Red je bio podugačak, a u njemu su fanovi brenda stajali od ranog jutra, iako je otvorenje bilo najavljeno za tek 13h. Kao što je i slučaj s nedavno otvorenim zagrebačkim Mi Storeom tako će se i u pariškom moći kupiti veliki broj Xiaomijevih uređaja, od mobitela, pametnih vaga, slušalica, USB punjača, robotskih usisavača pa sve do električnih skutera i pametnih kućanskih uređaja.

Novi Mi Store u Parizu otvoren je uz slogan „It's time to redefine luxury" koji je potvrđen i odabranom lokacijom – pariški Mi Store smješten je u Champs-Élyséesu koji je simbol velegradske raskoši u kojem se nalaze ulične kavane, luksuzne trgovine, hoteli, restorani, kazališta, muzeji, raskošne palače i od 18. siječnja 2019. godine i Mi Store.

Kako bi proslavio otvorenje nove trgovine Xiaomi je osigurao i popuste za francuske kupce, ali i za sve ostale koji se upute na njihovu francusku online trgovinu. Popusti se kreću od 30 do 50 eura ovisno o uređaju, a i poštarina je na račun Xiaomija za sve transakcije iznad 69 eura. Akcija završava 18. siječnja u ponoć.