SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
GAŠENJE
 
Xiaomi od 1. srpnja gasi svoj MIUI Global beta program za sve uređaje
Autor/izvor: SEEbiz / Bug.hr
Datum objave: 16.06.2019. - 07:55:31
ZAGREB - Nedavno smo pisali kako Xiaomi od početka srpnja namjerava promijeniti svoju politiku vezanu za MIUI beta programa. Tada je navedeno kako uređaji stariji od godinu dana i Redmi entry-level uređaji više neće sudjelovati u ovom programu, no čini se kako će ograničenja biti i veća od ovih navedenih.

Stranica XDA Developers prenosi informaciju s Xiaomi foruma gdje se navodi da se od 1. srpnja MIUI Global beta program u potpunosti ukida i to za sve uređaje. Dakle od srpnja MIUI beta program se nastavlja samo u inačici za kineske ROM-ove dok global beta ROM-ova više neće biti.

Razlog za reduciranje čitavog programa krije se u činjenici da je narastao izvan okvira Xiaomijevih mogućnosti te nije pružao zadovoljavajuću razinu povratnih informacija kakva se od takvog programa očekivala. Reduciranjem cijelog projekta u kineskoj tvrtki se sada nadaju kako će imati vrijeme na raspolaganju za kvalitetnije MIUI nadogradnje te da će dobivati kvalitetnije povratne informacije od samih korisnika.