SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
STAVOVI
 
Vujčić o promociji knjige Martine Dalić: Ne vidim u čemu je problem
Autor/izvor: SEEbiz / N1 info
Datum objave: 23.10.2018. - 12:44:23
ZAGREB - Guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić govorit će na promociji knjige bivše potpredsjednice Vlade Martine Dalić. Smatra li da je to primjereno?

"Mislim da vi govorite o onome o čemu ja neću pričati. Ja sam od autorice pozvan da pričam o ekonomskim posljedicama slučaja Agrokor. To je vrlo važno", odgovorio je na pitanje smatra li da je njegova nazočnost na promociji knjige Martine Dalić primjerena. 

Na opasku da o tome može govoriti i u intervjuima te da svojim dolaskom daje na važnosti, a možda sudjeluje i u eskulpiranju netransparentnog procesa Vujčić odgovara kako u tome ne vidi ništa sporno.

"Koliko shvaćam imate knjigu koju je objavila potpredsjednica Vlade koja je vodila postupak. Pričat ću o onome što je radila Hrvatska narodna banka i ne vidim zašto bi to bio problem", kaže. 

"Ne pada mi na pamet prejudicirati postoji li nečija kaznena odgovornost i raditi ono što je posao drugih tijela. Ja ću raditi ono što je moj posao, a to je makroekonomska politika i financijska stabilnost i o tome ću pričati", rekao je Vujčić.