SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAGRADE
 
Valamar Rivieri Euromoneyeva nagrada za razvoj turističke imovine
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 28.09.2017. - 15:48:15
ZAGREB - Turistička kompanija Valamar Riviera dobila je nagradu "Euromoney Real Estate" u kategoriji 'predvodnik u razvoju turističke imovine' u Hrvatskoj (leading developer in tourism), što je toj kompaniji druga nagrada svjetski poznatog specijaliziranog financijskog časopisa Euromoney, izvijestili su iz Valamara.

Podsjećajući kako su nagradu Euromoneya dobili i prije dvije godine za najbolje upravljanom hotelijerskom kompanijom u CEE regiji, iz Valamara ističu da su nagrade tog časopisa priznate u cijelom svijetu kao simbol poslovne izvrsnosti.

Euromoney nagrade dodjeljuje na temelju istraživanja u kojem sudjeluju profesionalci-savjetnici u prometu nekretnina, developeri, investitori, korisnici nekretnina i bankari iz cijelog svijeta, a ove ih je godine u 13. istraživanju bilo gotovo 2.500 iz više od 1200 tvrtki sa 75 tržišta nekretnina.

"Valamar Riviera najveći je ulagač u hrvatski turizam kroz ukupne dosadašnje investicije veće od 4 milijarde kuna, s ciljem da do 2020. završi trogodišnji investicijski ciklus vrijedan između 1,5 i 2 milijarde kuna. Ove godine kompanija je realizirala najveću pojedinačnu investiciju u turizmu od 562 milijuna kuna u dva nova luksuzna ljetovališta u Rapcu, Family Life Bellevue Resort i Girandella Resort", ističu iz Valamara.

Valamar Riviera je po kapacitetima i broju destinacija, prihodima i operativnoj zaradi, te po broju gostiju i zaposlenika vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, u čijih se 30 hotela i ljetovališta te 13 kampova dnevno može smjestiti više od 56 tisuća gostiju.

"Poslujemo prema najvišim standardima kvalitete usluge i smještaja, što svakodnevno prepoznaju struka i gosti i dokazuju brojna priznanja, nagrade i ocjene koje Valamarove objekte smještaju visoko na priznatim svjetskim portalima i organizacijama u industriji putovanja", poručuju iz Valamara.