SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
HOTELI
 
Uskoro otvorenje prvog dubrovačkog hotela s bazenom na krovu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 04.01.2017. - 13:13:07
DUBROVNIK - Najnoviji hotel u sklopu Importanne Hotels & Resort, Royal Blue Hotel, otvorit će svoja vrata ove godine početkom travnja i pružiti posjetiteljima Dubrovnika novu dimenziju luksuza.

Na nekoliko koraka od Jadranskog mora i najljepše šetnice u Dubrovniku, njegova idealna pozicija omogućava čaroban pogled te bogat izbor sadržaja i pogodnosti, što će ga činiti prvim izborom za goste željne posebnog ugođaja. Svih 81 Deluxe soba odlikovat će vrhunski dizajn, potpuna opremljenost te visoka razina implementacije tehnologije, uz panoramski pogled na more, Elafite i uvalu Lapad. U istom će pogledu moći uživati gosti čak tri restorana i jednog bara namijenjenog uživanju u zalasku sunca u samom hotelu, kao i korisnici jedinog otvorenog bazena na krovnoj terasi u Dubrovniku.

Naime, u sklopu hotela gostima će na raspolaganju biti dva bazena, zajedno s atraktivnim cocktail i lounge barovima, od kojih je jedan smješten na krovu hotela s kojeg se pruža jedinstven pogled na obližnje elafitsko otočje. Luksuznu ponudu hotela Royal Blue upotpunit će i a la carte restoran s vrhunskim chefom koji će svakoga dana gostima nuditi izabrane lokalne delicije spravljene od svježih lokalnih namirnica.

Importanne Resort, uz novi Royal Blue Hotel, čine još četiri dubrovačka hotela, Hotel Neptun, Hotel Ariston, Royal Palm Hotel i Royal Princess Hotel te veličanstvena Villa Elita smještena u borovoj šumi udaljenoj svega četiri kilometara od samog centra Dubrovnika.