SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
UHIĆENJE
 
Uhićen ubojica iz Đakova
Autor/izvor: SEEbiz / tportal
Datum objave: 09.07.2019. - 20:49:09
ĐAKOVO - Andrija D. koji je danas u Centru za socijalnu skrb u Đakovu ubio socijalnu radnicu i teško ozlijedio pravnika, uhićen je oko 20 sati u selu nedaleko od Đakova nakon opsežne policijske potjere.

Nakon gotovo osmosatne potjere, oko 20 sati uhićen je 60-godišnji Andrija D. koji je oko podneva u Centru za socijalnu skrb Đakovo ubio 50-godišnju socijalnu radnicu i teško ozlijedio 35-godišnjeg pravnika.

Policija je do 1 sati potragu usredotočila na lokacije u Đakovu, no tada su dobili dojavu te su pod rotirkama otišli prma selu Drenje 10-tak kilometara od Đakova.

Ubojica se navosno sakrio u napuštenu staju te je potom svladan, javlja Dnevnik.hr.

Oko 19 sati policija je bila oko kuće počinitelja, no tad je stigla nova dojava i svi policajci su krenuli s rotirkama na područje 10-ak km od Đakova. Ondje su stigli i specijalci. Policija mještane upućuje u kuće, a i novinare su uputili na sigurnu udaljenost, javlja N1.

U mjestu nedaleko od Đakova stigao je velik broj pripadnika specijalne policije, koji su pretraživali područje, na kojem se, prema dojavi koju su dobili, nalazio napadač iz Đakova.

Policija je u međuvremenu objavila fotografiju počinitelja.