SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NESREĆA
 
U nesreći na autocesti A3 zapalio se automobil, poginulo nekoliko osoba
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 08.09.2019. - 18:00:30
SLAVONSKI BROD - U nedjelju poslijepodne došlo je do teške nesreće na autocesti A3 u blizini Bukovlja kraj Slavonskog Broda. Automobil je sletio s ceste i zapalio se, a ima i poginulih, potvrdila je policija.

Kako je za N1 televiziju je potvrdila glasnogovornica policijske uprave Brodsko-posavske, u slijetanju automobila stranih tablica i požaru koji je uslijedio smrtno je stradalo više osoba, no točan broj još se ne zna. "U ovom trenutku mogu reći da će policija ići s očevidom u konzultacijama i suradnji sa županijskim državnim odvjetništvom i utvrđivat će se svi detalji i činjenice vezano uz ovaj događaj", kazala je Kata Nuić, glasnogovornica policije.

Iz JVP Slavonski Brod također su potvrdili da ima mrtvih, no nisu mogli reći koliko ljudi je smrtno stradalo i je li se netko spasio iz gorućeg automobila. Dojavu o požaru automobila dobili su oko 15 sati i požar je ugašen.

"U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko posavske, zaprimljena je dojava o požaru na osobnom automobilu. Došlo je do slijetanja osobnog automobila stranih registracijskih oznaka (iza 15 sati) sa kolnika autoceste A3, u blizini Bukovlja, i zapaljenja vozila u kojem su se nalazile osobe. U tijeku je gašenje požara. Slijedi očevid i utvrđivanje identiteta stradalih osoba, te drugih činjenica i okolnosti događaja o čemu ću vas obavijestiti po završetku očevida", stoji u priopćenju brodsko-posavske policije.

O nesreći je izvijestio i HAK. Upozorili su vozače da se između čvora Sredanci i Slavonski Brod istok na 223%2B000 kilometru zapalio automobil te da se zbog toga u smjeru Bregane vozi jednim trakom.