GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ryanair zapošljava u Hrvatskoj

Ryanair zapošljava u Hrvatskoj
ZAPOŠLJAVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2022 / 10:39
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Ryanair, vodeći europski zračni prijevoznik, danas je potvrdio da će Crewlink, njegov partner za zapošljavanje, u četvrtak 24. veljače u Zagrebu, održati dan otvorenih vrata zapošljavanja, kako bi podržao Ryanairov rekordni raspored letenja u ljetnoj sezoni ‘22.

Očekivanja produzeća su zaposliti više od 35 novih članova kabinskog osoblja za upravljanje zrakoplovom Airbus A320, koje upravlja Lauda Europe (avioprijevoznik Ryanair Group) iz svojih baza u Zagrebu i Zadru za raspored u ljetnoj sezoni 2022 sa 73 destinacije, uključujući 25 novih ruta, priopćili su iz Ryanaira.

Kako ističu, Crewlinkov dan otvorenih vrata održat će se u hotelu Sheraton Zagreb, u četvrtak, 24. veljače, u 10:00 sati. Ako vjerujete da imate potrebne vještine i želite prisutvovati u ovoj izvrsnoj prilici kao član kabinskog osoblja, dođite i prisustvujte u Sheraton hotelu u Zagrebu ovog četvrtka, 24. veljače 2022 u 10:00 sati. Ako niste u mogućnosti osobno prisustvovati, možete se prijaviti na virtualni razgovor putem internetske stranice.

“Odgovarajući na veliki broj upita o postojećim mogućnostima u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru, te kao potporu Ryanairovu rekordnom ljetnom programu, organizirali smo ovaj dan zapošljavanja kako bismo osobno upoznali zainteresirane kandidate i objasnili im uzbudljive i dinamične mogućnosti za karijeru, dostupnu unutar najveće europske aviacijske grupe”, istaknuo je Andrew Swan iz Crewlinka.

“Vrlo smo uzbuđeni zbog rasta u Hrvatskoj tokom ljeta ove godine, u kojom će Lauda Europe operirati šest aviona tipa Airbus 320 iz hrvatskih baza, sa daljnjim mogućnostima proširenja flote u Hrvatskoj tijekom slijedećih godina, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i mogućnosti brzog napredovanja u karijeri pojedinaca”, zaključuje u priopćenju Tadej Notersberg, operativni direktor Lauda Europe.

Tagovi: Ryanair, Lauda Europe, zapošljavanje
PROČITAJ I OVO
Qatar Airways pregovara s Airbusom i Boeingom oko narudžbi zrakoplova
NARUDŽBE
Qatar Airways pregovara s Airbusom i Boeingom oko narudžbi zrakoplova
DUBAI - Qatar Airways pregovara s proizvođačima zrakoplova Airbusom i Boeingom o velikoj narudžbi širokotrupnih zrakoplova, rekao je u ponedjeljak njegov izvršni direktor.
D&B: Poduzeća moraju ostati oprezna
OPREZ
D&B: Poduzeća moraju ostati oprezna
LJUBLJANA - Više od polovice zemalja koje prati globalna mreža Dun & Bradstreet lani je zabilježilo porast bankrota. Prognoze za globalno gospodarstvo ove su godine obećavajuće, ali tvrtke moraju ostati oprezne, napominje Dun & Bradstreet u svom Global Bankruptcy Report 2024.
Lidl će u BiH istodobno otvoriti 15 objekata
NESLUŽBENO
Lidl će u BiH istodobno otvoriti 15 objekata
SARAJEVO - Lidl u Bosni i Hercegovini uveliko radi na pripremi tržišta i otvaranja svojih poslovnica za građane. Trenutno u našoj zemlji imaju zaposlenih 112 radnika, a započeta je gradnja i ogromnog logističkog centra u koji će biti uloženo preko 100 miliona eura.
ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača, sada zovu i umirovljenike
PROBLEMI
ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača, sada zovu i umirovljenike
ZAGREB - Zagrebačkom javnom prijevozniku ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača autobusa, pa su uz povećanje plaće i koeficijenata uveli i novu dodatnu mjeru - nastavak radnog odnosa i nakon navršenih 65 godina te zapošljavanje umirovljenika koji ispunjavaju sve preduvjete, na 20 sati tjedno.
Han: Bilo bi poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora
IDEJE
Han: Bilo bi poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora
LJUBLJANA - Slovenski ministar gospodarstva, Matjaž Han, u intervjuu za dnevnik Delo rekao je da smatra da bi bilo poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE