GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preko 55 vrhunskih poduzeća dolazi na drugi Job Fair Meetup

Preko 55 vrhunskih poduzeća dolazi na drugi Job Fair Meetup
PRILIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2021 / 08:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nove karijerne prilike i ove godine će preplaviti Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike koji će od 10. do 14. svibnja 2021. godine postati mjestima održavanja drugog Job Fair Meetupa.

Upoznavanje sa svim aktualnim poslovnim ponudama i mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj bit će moguće uz ležerno umrežavanje, opuštenu razmjenu znanja i iskustava. Također, stjecanje novih vještina neformalnim putem moguće je sudjelovanjem na talkovima, radionicama, panel raspravama i Hot talku. Ove zabavne sadržaje predstavit će 56 poduzeća koja dolaze na drugi Job Fair Meetup!

Raznovrstan izbor industrija

Preko 55 vrhunskih tehnoloških poduzeća koja će sudjelovati na drugom Job Fair Meetupu dolaze iz sedam različitih industrija koje će biti raspoređene po dvije industrije kroz pet dana događaja. Detaljan raspored programa uskoro će biti objavljen na internetskoj stranici Job Fair Meetupa, a do tada se možete upoznati sa svim sudionicima koji su raspodijeljeni po industrijama:

Automation, Automotive, Energetics:
dSPACE Engineering, Gideon Brothers, HOPS, HELB, KONČAR - Inženjering za energetiku i transport, Montelektro, Rimac Automobili
Big Data:
AVL-AST, doXray, Konzum, Memgraph, Syntio
Computer Vision:
Microblink, RealNetworks, Visage Technologies
Electronics and Embedded Software:
Byte Lab, GlobalLogic, Medtronic, Xylon
ICT, Telecommunications:
5x9 Networks, A1, Atos IT Solutions and Services, Axilis, CARNET, Ekobit, Infobip, Jako Velike Stvari, KING ICT, Maxtena, mStart, Odašiljači i veze, Poslovna inteligencija, Srce, Sedmica, Span, Verso Altima grupa
Mobile & Web Applications:
Ars Futura, Bornfight, CROZ, FINA, FIVE, Greyp Bikes, Infinum, minus5, Photomath, SHAPE 404, SofaScore, Suprabit, Syskit, Trikoder, Netgen
Network & Security, GIS:
Buckhill, INFIGO IS, Mireo, OptimoRoute, Reversing Labs

Pripremite ulaznicu za #jobfairmeetup

Svima koji su zainteresirani prijaviti se, predlažemo da uzmu svoje životopise u ruke, ažuriraju ih i pregledaju, jer sljedeći tjedan se otvaraju prijave za drugi Job Fair Meetup! Prijave će biti omogućene putem Job Fair Meetup internetske stranice gdje će svi zainteresirani moći predati svoj životopis u bazu životopisa i tako primiti QR kod, odnosno svoju ulaznicu, koja će služiti kao i posjetnica prilikom upoznavanja s predstavnicima poduzeća jer će kod poslodavci moći skenirati i tako jednostavnije studente koje su upoznali pronaći u bazi životopisa.
Job Fair Meetup će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će vrijediti u periodu organizacije događaja.

Tagovi: Job Fair Meetup, zapošljavanje, karijere, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Klub studenata elektrotehnike
PROČITAJ I OVO
D&B: Poduzeća moraju ostati oprezna
OPREZ
D&B: Poduzeća moraju ostati oprezna
LJUBLJANA - Više od polovice zemalja koje prati globalna mreža Dun & Bradstreet lani je zabilježilo porast bankrota. Prognoze za globalno gospodarstvo ove su godine obećavajuće, ali tvrtke moraju ostati oprezne, napominje Dun & Bradstreet u svom Global Bankruptcy Report 2024.
Lidl će u BiH istodobno otvoriti 15 objekata
NESLUŽBENO
Lidl će u BiH istodobno otvoriti 15 objekata
SARAJEVO - Lidl u Bosni i Hercegovini uveliko radi na pripremi tržišta i otvaranja svojih poslovnica za građane. Trenutno u našoj zemlji imaju zaposlenih 112 radnika, a započeta je gradnja i ogromnog logističkog centra u koji će biti uloženo preko 100 miliona eura.
ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača, sada zovu i umirovljenike
PROBLEMI
ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača, sada zovu i umirovljenike
ZAGREB - Zagrebačkom javnom prijevozniku ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača autobusa, pa su uz povećanje plaće i koeficijenata uveli i novu dodatnu mjeru - nastavak radnog odnosa i nakon navršenih 65 godina te zapošljavanje umirovljenika koji ispunjavaju sve preduvjete, na 20 sati tjedno.
Han: Bilo bi poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora
IDEJE
Han: Bilo bi poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora
LJUBLJANA - Slovenski ministar gospodarstva, Matjaž Han, u intervjuu za dnevnik Delo rekao je da smatra da bi bilo poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora.
Plava laguna predlaže 15 eura dividende
DIVIDENDA
Plava laguna predlaže 15 eura dividende
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Plave lagune predložili su glavnoj skupštini dioničara odluku o isplati dividende od 15 eura po redovnoj dionici i 15,03 eura po povlaštenoj dionici (bruto), izvijestili su u petak iz te turističke kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE