GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pelin Spritz najnovija inovacija iz Badela 1862

Pelin Spritz najnovija inovacija iz Badela 1862
PIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.05.2024 / 10:55
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Badel 1862 nastavlja oduševljavati svojom ponudom novih i inovativnih proizvoda uvođenjem na tržište prvog ready to drink pića na bazi legendarnog Badel Pelinkovca Gorkog.

Riječ je o novim proizvodima Pelin Spritz Lemon i Pelin Spritz Orange, koji laganim i osvježavajućim okusima limuna i naranče dodaju dašak svježine profinjenoj gorčini Badelovog Pelinkovca. Novi proizvodi spadaju u skupinu ready to drink, odnosno premix pića - unaprijed pripremljenih alkoholnih pića kojima posljednjih godina raste popularnost kako na globalnom tako i na lokalnom tržištu.
Dva nova proizvoda Badela 1862 - Pelin Spritz Lemon i Orange, uz Badel Pelinkovac Gorki kao osnovu, sadrže limun odnosno naranču te se zahvaljujući dodatku bezalkoholnog gaziranog pića svrstavaju među pića koja se nazivaju jednostavnim mixom. Gaziranost i nizak udio alkohola Pelin Spritz čine idealnim osvježenjem za nadolazeće toplije dane, koje se preporučeno konzumira dobro ohlađeno na 2 °C. Pelin Spritz Lemon i Orange sadrže naime 6% volumnog udjela alkohola, a upakirani u atraktivne i popularne slim limenke od 0,25L, na police trgovina dolaze u svibnju.

Iz Badela poručuju da Pelin Spritz donosi novi način uživanja u najpopularnijem i najprodavannijem domaćem biljnom likeru koji je praktičan i idealan za opuštene trenutke u dobrom društvu, primjerice na izletima, kampiranju, na plaži ili drugim druženjima u prirodi, kao i na događanjima na otvorenom poput koncerata i festivala.

Pelinkovac se među potrošačima često zaziva skraćenicom Pelin, a uobičajeno se pije s kriškom limuna ili naranče, ponekad i s iscijeđenim limunom u tzv. „štrukanoj“ varijanti. Sve to Badel 1862 je uspješno povezao u novom proizvodu Pelin Spritz. Novim pićem Badel 1862 potrošačima želi omogućiti puno i izvorno iskustvo uživanja u najpopularnijem hrvatskom biljnom likeru i izvan kuće ili ugostiteljskog objekta u long drink varijanti. „Novom linijom proizvoda Pelin Spritz, Badel 1862 potvrđuje vodeću poziciju kada su u pitanju inovacije na tržištu alkoholnih pića. Pelinkovac Gorki, na tržište donosimo u sasvim novom ruhu i obliku, u unaprijed pripremljenom piću u limenci. Novi proizvodi Pelin Spritz Lemon i Pelin Spritz Orange rezultat su pomnog osluškivanja tržišta i odgovor na očekivanja novih generacija potrošača koji se sve više okreću unaprijed pripremljenim pićima, ali bez kompromisa kada su u pitanju vrhunski i prepoznatljiv okus te kvaliteta sastojaka. Vjerujemo da će Pelin Spritz potrošače oduševiti i svojim jedinstvenim, osvježavajućim okusom kao i praktičnim pakiranjem“, izjavio je Lovro Vučković, direktor marketinga u Badelu 1862.

Pelin Spritz piće je u rastućem segmentu unaprijed pripremljenih mixeva i koktela koji je sve popularniji među potrošačima u svijetu. Unaprijed pripremljena pića spremna su za konzumaciju, bez potrebe za miješanjem ili dodavanjem sastojaka, što ih čini praktičnima za uživanje na otvorenom ili u prirodi. Rastuća popularnost ovog segmenta pripisuje se i tendencijama potrošača da biraju proizvode s manjim udjelom alkohola, posebice ljeti kada im je potrebno trenutno osvježenje. Ready to drink pića značajan su i najbrže rastući segment u industriji alkoholnih pića, a širenjem u ovaj segment Badel postaje prvi hrvatski i regionalni proizvođač alkoholnih pića koji na tržište stavlja unaprijed pripremljeni proizvod na bazi Badel Pelinkovca Gorkog, omiljenog nacionalnog likera, najprodavanijeg i najpopularnijeg pića u Hrvatskoj i regiji.
Pelin Spritz u trgovine dolazi od 6. svibnja 2024. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1,99 EUR.

Tagovi: pelin, pelin spritz, badel, pelinkovac, vučković
PROČITAJ I OVO
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
SKOK
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
TIVAT – Aerodrom Tivat u travnju je ostvarila promet od 59,72 tisuće putnika, što je 52 posto više nego u istom razdoblju prošle godine kada je imala 39,22 tisuće putnika.
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
OPCIJE
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
LONDON - Kako vrijeme istječe u pokušaju preuzimanja Anglo Americana vrijednom 43 milijarde dolara, BHP grupa se suočava s kritičnim pitanjem: što bi bilo potrebno da se manja tvrtka privuče za pregovarački stol u sljedećih nekoliko dana?
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
RAST
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
BEOGRAD - Neto dobit holdinga Metalac iz Gornjeg Milanovca porasla je 2023. godine 10,1 odsto, na 678,4 miliona dinara, saopštila je danas brokerska kuća Momentum Securities.
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
CELJE - Dioničari Cinkarne Celje će na skupštini sazvanoj za 19. lipnja odlučiti da se dio bilančne dobiti za prošlu godinu, u iznosu nešto više od sedam milijuna kuna, rasporedi za dividendu.
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
POSLOVI
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
ZAGREB - Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su 11 milijuna eura. Riječ je o proširenju i modernizaciji komunikacijskih mreža, kao i digitalnoj transformaciji društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE