GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marijana Knežević Tudić u Upravi Kraša

Marijana Knežević Tudić u Upravi Kraša
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2024 / 13:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Marijana Knežević Tudić imenovana je za novu članicu Uprave Kraša na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora, s početkom četverogodišnjeg mandata od 15. travnja 2024. godine.

Knežević Tudić dolazi s mjesta direktorice Službe centralne nabave u Krašu, a u svojem će resoru biti zadužena za operativne poslove koji uključuju proizvodnju i održavanje, nabavu te investicije.

Na sjednici Nadzornog odbora utvrđeno je da će Mario Müller kao član Uprave preuzeti odgovornost za resor prodaje i marketinga.

To je već treća promjena u Upravi Kraša u posljednjih godinu dana. Podsjećamo, nakon što je u prosincu prošle godine Damir Bulić otišao s mjesta člana Uprave Kraša, na njegovo je mjesto tada imenovan Filip Mutić. Prije godinu dana bivši predsjednik Uprave Slavko Ledić podnio je ostavku na tom mjestu, a njega je na čelu Kraša zamijenio Allen Halamić.

Knežević Tudić nakon završetka Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta započela je svoju karijeru u Krašu 2000. godine, počevši od pripravničke pozicije, a kroz godine razvoja radila je u različitim resorima kompanije poput proizvodnje, marketinga i prodaje te nabave.

- Nakon što sam provela gotovo dvadeset i pet godina života u Krašu, usudila bih se reći da ga poznajem u dušu, no svjesna sam odgovornosti pozicije koju ona nosi, pogotovo u trenucima kad se cijela industrija suočava s nezapamćenim pritiskom rasta cijena kakaovca, naše ključne sirovine. Ipak, dobro znam da je snaga Kraša u njegovoj tradiciji i kvaliteti, vjernosti potrošača i predanosti zaposlenika, te vjerujem da ćemo zajedničkim snagama i u ovim izazovnim trenucima, kao i dosad, uspjeti zadržati stabilnost poslovanja te nastaviti razvijati kompaniju dalje s naglaskom na investiranje u proizvodnju i naše ljude - izjavila je Knežević Tudić.

Tagovi: Marijana Knežević Tudić, kraš, muller, bulić, mutić
PROČITAJ I OVO
Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Stockholm - Zagreb
LETOVI
Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Stockholm - Zagreb
ZAGREB - Croatia Airlines uveo je sezonsku liniju Stockholm - Zagreb te će glavne gradove Hrvatske i Švedske povezivati ponedjeljkom, srijedom i petkom sve do sredine listopada, priopćili su iz Croatia Airlinesa.
Saudi Airlines Group kupuje 105 aviona od Airbusa
REKORDNA NARUDŽBA
Saudi Airlines Group kupuje 105 aviona od Airbusa
RIJAD - Saudijska zrakoplovna grupacija Saudia Group objavila je najveći zrakoplovni posao u povijesti Saudijske Arabije. Kupit će 105 zrakoplova od europskog proizvođača zrakoplova Airbus.
Tankerska plovidba smjenjuje dva člana Upravnog odbora Atlantske plovidbe
UPRAVLJANJE
Tankerska plovidba smjenjuje dva člana Upravnog odbora Atlantske plovidbe
ZADAR - Tankerska plovidba odlučio je dati "intervenirati" u upravljanje Atlantskom plovidbom.
U utorak opći štrajk taksista u Italiji
ŠTRAJK
U utorak opći štrajk taksista u Italiji
RIM - Talijanski sindikati najavili su za utorak nacionalni štrajk taksija. Na to su se odlučili zbog protivljenja deregulaciji sektora, prenosi talijanska novinska agencija Ansa.
NEM Dubrovnik 2024. objavio program: Sinergija sadržaja, industrije telekoma i tehnologije
PROGRAM
NEM Dubrovnik 2024. objavio program: Sinergija sadržaja, industrije telekoma i tehnologije
ZAGREB - NEM Dubrovnik, otkrio je kompletan program za svoje izdanje 2024., koje će se održati od 10. do 13. lipnja u Hotelu Dubrovnik Palace te ugostiti predstavnike iz više od 260 tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE