GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kolika će biti Krkina dividenda?

Kolika će biti Krkina dividenda?
RASPODJELA DOBITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.04.2020 / 09:27
Autor: Siniša Malus
LJUBLJANA - Krka će svoj prijedlog za isplatu dividende za 2019. godinu objaviti 9. travnja.

Ako, kao u prethodne dvije godine, raspodjeljuje oko 60 posto dobiti (prošlogodišnja neto dobit dosegla je 242 milijuna eura), bruto dividenda bi mogla biti dobrih 4,50 eura.

Krka je prošle godine ostvarila rekordnu prodaju i dobit, kažu preliminarni poslovni rezultati objavljeni nedavno.

Krka Grupa ostvarila je prodaju u iznosu od 1.493,4 milijuna eura, što je 12% više u odnosu na 2018. godinu i postigla najveću prodajnu vrijednost u povijesti tvrtke. Nerevidirana neto dobit Krka Grupe iznosila je 244,3 milijuna eura, što je za 70,3 milijuna eura ili 40% u odnosu na 2018. godinu, najvišu razinu ikad.

Potpune rezultate Krka će objaviti 16. travnja.

Tagovi: Krka, dividenda, dividenda Krke
PROČITAJ I OVO
D&B: Poduzeća moraju ostati oprezna
OPREZ
D&B: Poduzeća moraju ostati oprezna
LJUBLJANA - Više od polovice zemalja koje prati globalna mreža Dun & Bradstreet lani je zabilježilo porast bankrota. Prognoze za globalno gospodarstvo ove su godine obećavajuće, ali tvrtke moraju ostati oprezne, napominje Dun & Bradstreet u svom Global Bankruptcy Report 2024.
Lidl će u BiH istodobno otvoriti 15 objekata
NESLUŽBENO
Lidl će u BiH istodobno otvoriti 15 objekata
SARAJEVO - Lidl u Bosni i Hercegovini uveliko radi na pripremi tržišta i otvaranja svojih poslovnica za građane. Trenutno u našoj zemlji imaju zaposlenih 112 radnika, a započeta je gradnja i ogromnog logističkog centra u koji će biti uloženo preko 100 miliona eura.
ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača, sada zovu i umirovljenike
PROBLEMI
ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača, sada zovu i umirovljenike
ZAGREB - Zagrebačkom javnom prijevozniku ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača autobusa, pa su uz povećanje plaće i koeficijenata uveli i novu dodatnu mjeru - nastavak radnog odnosa i nakon navršenih 65 godina te zapošljavanje umirovljenika koji ispunjavaju sve preduvjete, na 20 sati tjedno.
Han: Bilo bi poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora
IDEJE
Han: Bilo bi poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora
LJUBLJANA - Slovenski ministar gospodarstva, Matjaž Han, u intervjuu za dnevnik Delo rekao je da smatra da bi bilo poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora.
Plava laguna predlaže 15 eura dividende
DIVIDENDA
Plava laguna predlaže 15 eura dividende
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Plave lagune predložili su glavnoj skupštini dioničara odluku o isplati dividende od 15 eura po redovnoj dionici i 15,03 eura po povlaštenoj dionici (bruto), izvijestili su u petak iz te turističke kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE