GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

IKEA povlači proizvod, poziva kupce da ga vrate

IKEA povlači proizvod, poziva kupce da ga vrate
POVLAČENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.09.2023 / 12:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - IKEA zbog pucanja zidnih nosača objavljuje produženi opoziv radi popravka određenih LETTAN ogledala. IKEA poziva sve kupce koji posjeduju LETTAN ogledala na koja se odnosi ovo povlačenje da ih prestanu upotrebljavati i besplatno naruče zamjenske zidne nosače.

“Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tomu, saznali smo da neki nosači kojima se LETTAN ogledala pričvršćuju na zidove pucaju. To je pak dovelo do neočekivanih padanja ogledala”, stoji u priopćenju.

“U siječnju 2023. tvrtka IKEA je objavila da zbog pucanja zidnih nosača povlači određena LETTAN ogledala radi popravka. Nakon daljnjeg detaljnog istraživanja, kao i dodatnih provjera kod dobavljača, otkrili smo da su neispravni zidni nosači korišteni u proizvodnji u duljem periodu nego što je to dosad bilo poznato tvrtki IKEA. Kako je sigurnost naših kupaca naš prioritet, IKEA je, kao mjeru opreza, odlučila proširiti opoziv radi popravka”, rekli su.

LETTAN ogledala na koja se odnosi ovo povlačenje sada uključuju:

– sva LETTAN ogledala s oznakom datuma prije i uključujući 2105 (GGTT)

– LETTAN ogledala s brojem dobavljača 21944 i oznakom datuma prije i uključujući 2325 (GGTT)

Oznaka datuma i broj dobavljača mogu se pronaći na etiketi na stražnjoj strani LETTAN ogledala. Ovo je primjer etikete, s pozicijom na kojoj se nalaze broj dobavljača (21944) i oznakom datuma (2152 = Godina Godina Tjedan Tjedan) označenom crvenom bojom.

Za naručivanje potrebnog broja zamjenskih nosača s oznakom proizvoda 139298/1 posjeti IKEA.hr ili se obrati tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati ovo povlačenje radi popravka.

Tagovi: IKEA, TRGOVINA
PROČITAJ I OVO
CEO Amazona: Uspjeh ponajprije ovisi o ovoj vještini
KARIJERE
CEO Amazona: Uspjeh ponajprije ovisi o ovoj vještini
NEW YORK - Trik za napredovanje na poslu nije u tome da najbrže učiš ili si najpametniji u prostoriji – već u pozitivnom stavu, kaže izvršni direktor Amazona Andy Jassy.
Luka Rijeka u 2023. imala 6 posto manji promet, izostala je dividenda s Brajdice
SLABAŠNO
Luka Rijeka u 2023. imala 6 posto manji promet, izostala je dividenda s Brajdice
RIJEKA - Luka Rijeka d.d. prošlu je godinu završila s neto dobiti u iznosu od 1.003.883 eura, objavljeno je na stranicama Zagrebačke burze nakon održane sjednice Nadzornog odbora društva.
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
SKOK
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
TIVAT – Aerodrom Tivat u travnju je ostvarila promet od 59,72 tisuće putnika, što je 52 posto više nego u istom razdoblju prošle godine kada je imala 39,22 tisuće putnika.
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
OPCIJE
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
LONDON - Kako vrijeme istječe u pokušaju preuzimanja Anglo Americana vrijednom 43 milijarde dolara, BHP grupa se suočava s kritičnim pitanjem: što bi bilo potrebno da se manja tvrtka privuče za pregovarački stol u sljedećih nekoliko dana?
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
RAST
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
BEOGRAD - Neto dobit holdinga Metalac iz Gornjeg Milanovca porasla je 2023. godine 10,1 odsto, na 678,4 miliona dinara, saopštila je danas brokerska kuća Momentum Securities.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE