GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta proglašen najocjenjenijim hotelom u regiji za 2023.

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta proglašen najocjenjenijim hotelom u regiji za 2023.
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2024 / 10:46
Autor: SEEbiz
OPATIJA - Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta dobio je prestižno priznanje kao najocjenjeniji hotel u regiji za 2023. godinu prema ocjenama FastReview® Global Awards.

Ovo priznanje dodjeljuje se na temelju izvrsnih ocjena i recenzija gostiju, čime se Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta ističe među vodećim hotelima u regiji. Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta smješten je u samom srcu Opatije na šetnici Lungomare okružen predivnim vrtovima neposredno uz more što ga čini mjestom gdje se tradicija susreće s modernošću, a gostoljubivost sa suvremenim luksuzom.

„Nagrada FastReview® Global Awards za nas je više od priznanja. To je dokaz da naš trud i posvećenost stvaranju nezaboravnih iskustava imaju pravi učinak. Ovo priznanje posvećujemo našem stručnom timu koji neumorno radi kako bi osigurao da svaki gost osjeti posebnost boravka kod nas. Također, zahvaljujemo i FastReview® Global Awards na prepoznavanju našeg truda i rada.“ – izjavio je Goran Todoranović, direktor hotela Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta.

FastReview® Global Awards je godišnji program nagrada koji prepoznaje izvrsnost u hotelijerstvu, restoranskim uslugama i turističkom sektoru na globalnoj razini.

„Iznimno mi je drago što se Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta našao u društvu, zaista renomiranih dobitnika FastReview® Global Awards za 2023. godinu. Kao jedan od pobjednika u kategoriji „Most Reviewed Regional Hotel“ dokazali su kvalitetu domaće ponude i postigli istaknutu poziciju uz prestižne svjetske hotele poput Conrad Dubai, Hilton Dubai Palm Jumeirah, Hilton Bahrain, Emirates Palace Mandarin Oriental, St. Regis Doha i Sun Siyam Iru Veli Maldives. Prepoznavši FastReview® kvalitetu i prednost, Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta je plasirao FastReview® hardware u svaku sobu hotela i time je brže došao do većeg broja recenzija, ali i feedback-a samih gostiju. Ovo je zaposlenima u hotelu omogućilo trenutačno reagiranje i ispravljanje eventualnih nedostataka, dok su gosti još uvijek prisutni u hotelu.“ – izjavio je Petar Aračić, FastReview® CEO.

Amadria Park je obiteljska firma s dugom tradicijom i kao takva je sinonim za toplu obiteljsku atmosferu i posebnu pažnju za svaki detalj. Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta nastavit će s fokusom na inovacije i izvrsnost u svim aspektima svoje ponude, uvijek težeći nadmašiti očekivanja gostiju. Ova nagrada služi kao inspiracija za daljnje unapređenje i postavljanje novih standarda u turizmu i ugostiteljstvu.

Tagovi: Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, Amadria, Opatija, turizam
PROČITAJ I OVO
Benetton u velikim financijskim problemima
GUBICI
Benetton u velikim financijskim problemima
TREVISO - Benetton niže gubitke pa obitelj osnivača priprema preustroj poslovanja i financijsku injekciju od 260 milijuna eura, rekla su dva upućena izvora.
T-Mobile preuzima bežično poslovanje US Cellulara za 4,4 milijarde dolara
AKVIZICIJE
T-Mobile preuzima bežično poslovanje US Cellulara za 4,4 milijarde dolara
NEW YORK - T-Mobile će kupiti gotovo sve bežične operacije regionalnog operatera United States Cellular u ugovoru procijenjenom na 4,4 milijarde dolara, priopćio je u utorak telekomunikacijski div.
Mađarski logistički div započeo godinu solidnim rastom prihoda
SOLIDNO
Mađarski logistički div započeo godinu solidnim rastom prihoda
BEOGRAD - Waberer's Grupa (Waberer's Group), vodeći pružalac usluga složene logistike u Mađarskoj i jedna od vodećih kompanija na mađarskoj berzi, sa ponosom je objavila značajno povećanje prihoda u prvom kvartalu 2024.
Otvoreno pismo sindikata Vladi: Tko će odgovarati za propuste u procesu dokapitalizacije Petrokemije?
PROPUSTI
Otvoreno pismo sindikata Vladi: Tko će odgovarati za propuste u procesu dokapitalizacije Petrokemije?
ZAGREB - Nakon dokapitalizacije u kojoj je, tvrde u sindikatu, država uplatila oko 12 milijua eura i potom pala s 45 na oko 20 posto vlasništva u Petrokemiji, Sindikat EKN je uputio otvoreno pismo Vladi i CERP-u u kojem zahtijeva „utvrđivanje odgovornosti i ispravljanje nedopustivnog propusta u procesu dokapitalizacije Petrokemije te žuran sastanak s ministrom poljoprivrede“
Telemach Hrvatska od 1. srpnja povećava cijene 7,2 posto
POSKUPLJENJA
Telemach Hrvatska od 1. srpnja povećava cijene 7,2 posto
ZAGREB - Telemach Hrvatska počeo je obavještavati korisnike da će od 1. srpnja ove godine primijeniti indeksnu klauzulu od 7,2 posto za povećanje iznosa mjesečnih naknada tarifnih paketa definiranih službenim cjenikom, potvrdili su u ponedjeljak Hini iz te telekom kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE