GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Daruju ljubav onima koji ju najviše trebaju

Daruju ljubav onima koji ju najviše trebaju
ISPUNJENJE ŽELJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.12.2023 / 12:22
Autor: SEEbiz
Radnici Ine i ove su godine ispunili želje čak 845 djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi diljem Hrvatske

„Naši nevjerojatni zaposlenici ponovo su zaslužni za pravi božićni duh koji se ovih blagdana mogao osjetiti u našoj kompaniji. Rekordnom brzinom su se odazvali i sami kupili poklone za više od 800 djece i mladih iz Dječjih domova diljem Hrvatske. Ova inicijativa, koja je postala tradicija u našoj kompaniji na kraju godine obogaćuje blagdansko iskustvo naših zaposlenika i što je još važnije doprinosi stvaranju trajnih uspomena za djecu. Želim im svima sretan Božić i lijepe blagdane kakve i zaslužuju“, rekla je Tamara Karagity, direktorica Korporativnih komunikacija i marketinga Ine.

Jedna od ustanova čiju su djecu pokloni razveselili je Centar za pružanje usluga u zajednici Maestral koji trenutno skrbi za 155 djece i mlađih punoljetnih osoba. „Inina akcija kod nas ima  važan značaj i smisao jer najveći dio rada usmjeravamo dječjem osjećaju zadovoljstva i osmjehu, jer, nažalost, kod nas najčešće dođu u suzama. I zbog toga veliko hvala“, izjavila je Jelena Burazin, ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Maestral. U SOS Dječjim selima, primjerice, više ne mogu zamisliti blagdane bez Ine: „Darivanje i druženje Djeda Božićnjaka s našim najmlađima uvijek je kruna dugogodišnje suradnje koju njegujemo s Inom. Potreba za smještajem djece sve je veća, a mi se u SOS Dječjim selima trudimo iz dana u dan zadržati kvalitetu obiteljskog tipa skrbi koju u Hrvatskoj pružamo punih 30 godina“, rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik. Osmijeh mališana nakon što darovi stignu u njihove domove je neprocjenjiv. Potvrđuju to i ravnatelj centra Klasje iz Osijeka Vedran Škugor: „Najbolji pokazatelj vrijednosti ove akcije je njezina trajnost, suradnja koja traje godinama. Osmijeh djeteta je neprocjenjiv, a INA ga s ovakvim malim nesebičnim djelima stavlja na lica naše djece.“
Djeca i mladi iz SOS Dječjeg sela Lekenik i SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Dječjeg doma Sveta Ana u Vinkovcima, Centra Klasje u Osijeku, Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić Lovran, Dječjeg doma Lipik, Dječjeg doma Maestral Split, Dječjeg doma Maslina u Dubrovniku, Dječjeg doma Svitanje u Koprivnici, Dječjeg doma Vladimira Nazora u Karlovcu, Dječjeg doma Vrbina u Sisku i Dječjeg doma Kuća sretnih ciglica u Slavonskom Brodu, zahvaljujući radnicima Ine, tako će i ovih blagdana naći svoj željeni poklon ispod bora. 


 
“Moja SOS mama kaže da su sva djeca dobra djeca. Zato kod nas u Dječjem selu nikada ne dođe Krampus. Ali uvijek, baš uvijek dođe Djed Mraz. I to nije običan Djedica koji dolazi na saonicama, naš stiže kombijem na kojem piše INA. Tada svi dobijemo poklone i budemo jako sretni”. M. (7) 

“Ja jako volim kad dobijemo poklone jer skoro uvijek dobijem ono što želim. To me jako veseli. Volim kad na božićno jutro seka i ja pregledavamo što smo dobile i igramo se novim stvarima. Lijepo mi je što neki ljudi žele da budemo sretni i kupe nam ove poklone”. L.S. (10) 

“Hvala svim dragim ljudima koji sudjeluju u darivanju preko Ine. Lijepo je znati da netko misli na nas ?”. L.H. (16) 





 
  

Tagovi: ina, djeca, božić, darivanje
PROČITAJ I OVO
Luka Rijeka u 2023. imala 6 posto manji promet, izostala je dividenda s Brajdice
SLABAŠNO
Luka Rijeka u 2023. imala 6 posto manji promet, izostala je dividenda s Brajdice
RIJEKA - Luka Rijeka d.d. prošlu je godinu završila s neto dobiti u iznosu od 1.003.883 eura, objavljeno je na stranicama Zagrebačke burze nakon održane sjednice Nadzornog odbora društva.
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
SKOK
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
TIVAT – Aerodrom Tivat u travnju je ostvarila promet od 59,72 tisuće putnika, što je 52 posto više nego u istom razdoblju prošle godine kada je imala 39,22 tisuće putnika.
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
OPCIJE
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
LONDON - Kako vrijeme istječe u pokušaju preuzimanja Anglo Americana vrijednom 43 milijarde dolara, BHP grupa se suočava s kritičnim pitanjem: što bi bilo potrebno da se manja tvrtka privuče za pregovarački stol u sljedećih nekoliko dana?
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
RAST
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
BEOGRAD - Neto dobit holdinga Metalac iz Gornjeg Milanovca porasla je 2023. godine 10,1 odsto, na 678,4 miliona dinara, saopštila je danas brokerska kuća Momentum Securities.
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
CELJE - Dioničari Cinkarne Celje će na skupštini sazvanoj za 19. lipnja odlučiti da se dio bilančne dobiti za prošlu godinu, u iznosu nešto više od sedam milijuna kuna, rasporedi za dividendu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE