GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Accor najavljuje otvorenje Swissotela Kopaonik

Accor najavljuje otvorenje Swissotela Kopaonik
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.01.2023 / 20:45
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Accor, vodeća svjetska hotelska grupacija, širi svoj portfelj u jugoistočnoj Europi potpisivanjem ugovora o otvaranju Swissôtela Kopaonik u Srbiji.

U partnerstvu s tvrtkom KOP2020, premium hotelski brend svoje prve goste dočekat će u zimskoj sezoni 2024/2025.

Swissôtel Kopaonik nalazit će se na najvećem i najpoznatijem skijalištu u Srbiji koje se proteže do Pančićevog vrha na 2017 metara nadmorske visine i često se naziva "Krovom Srbije". Novoizgrađeni objekt nudit će 175 modernih i udobnih soba i apartmana, selekciju restorana, cigar bar, Spa & wellness zonu, konferencijski prostor i spremište za ski opremu. Smješten u samom centru Kopaonika, pokraj skijaškog centra, na pješačkoj udaljenosti od žičara, novi Swissôtel će biti savršen dodatak spektakularnom planinskom pejzažu.

"Srbija je jedan od skrivenih dragulja jugoistočne Europe. Uz nevjerojatnu prirodu i kulturu, pravo je blago, koje će otkriti putnici iz regije i cijele Europe. U isto vrijeme, Kopaonik je omiljena destinacija za ljubitelje skijanja koji traže vrhunsku uslugu. Oduševljeni smo što možemo dovesti naš brend, Swissôtel, na ovo spektakularno odredište pružajući gostima zaista prvoklasno iskustvo zahvaljujući lokaciji hotela, luksuznom dizajnu i njegovoj posvećenosti prirodnom okruženju. Uvjerena sam da će prirodan krajolik koji oduzima dah, u kombinaciji sa suvremenom vitalnošću Swissôtel-a, donijeti novu kvalitetu putnicima koji posjećuju Kopaonik", kaže Dilek Sezer, direktorica razvoja Accor-a za južnu i istočnu Europu.

Kopaonik je već dobro poznata ski destinacija, a nova investicija učvrstit će ga na karti zimskih sportova na jugoistoku Europe.
Swissôtel Hotels & Resorts brend je suvremenih hotela prožetih svježinom i vitalnošću alpske energije, ukorijenjenih u tradiciji švicarskog gostoprimstva.

Cijenjen zbog svog "pametnog dizajna", kvalitetne izrade i pažljivog pristupa održivosti, Swissôtel svojim gostima pruža mogućnosti da bezbrižno istražuju svijet, otkrivaju prave životne radosti i prigrle priliku za "live it well" koncept odmora.

Tagovi: Accor, Swissôtel Kopaonik, Kopaonik
PROČITAJ I OVO
D&B: Poduzeća moraju ostati oprezna
OPREZ
D&B: Poduzeća moraju ostati oprezna
LJUBLJANA - Više od polovice zemalja koje prati globalna mreža Dun & Bradstreet lani je zabilježilo porast bankrota. Prognoze za globalno gospodarstvo ove su godine obećavajuće, ali tvrtke moraju ostati oprezne, napominje Dun & Bradstreet u svom Global Bankruptcy Report 2024.
Lidl će u BiH istodobno otvoriti 15 objekata
NESLUŽBENO
Lidl će u BiH istodobno otvoriti 15 objekata
SARAJEVO - Lidl u Bosni i Hercegovini uveliko radi na pripremi tržišta i otvaranja svojih poslovnica za građane. Trenutno u našoj zemlji imaju zaposlenih 112 radnika, a započeta je gradnja i ogromnog logističkog centra u koji će biti uloženo preko 100 miliona eura.
ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača, sada zovu i umirovljenike
PROBLEMI
ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača, sada zovu i umirovljenike
ZAGREB - Zagrebačkom javnom prijevozniku ZET-u nedostaje od 100 do 150 vozača autobusa, pa su uz povećanje plaće i koeficijenata uveli i novu dodatnu mjeru - nastavak radnog odnosa i nakon navršenih 65 godina te zapošljavanje umirovljenika koji ispunjavaju sve preduvjete, na 20 sati tjedno.
Han: Bilo bi poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora
IDEJE
Han: Bilo bi poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora
LJUBLJANA - Slovenski ministar gospodarstva, Matjaž Han, u intervjuu za dnevnik Delo rekao je da smatra da bi bilo poželjno da Slovenija uđe u vlasništvo Mercatora.
Plava laguna predlaže 15 eura dividende
DIVIDENDA
Plava laguna predlaže 15 eura dividende
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Plave lagune predložili su glavnoj skupštini dioničara odluku o isplati dividende od 15 eura po redovnoj dionici i 15,03 eura po povlaštenoj dionici (bruto), izvijestili su u petak iz te turističke kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE