GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tinder ulazi u partnerstvo s Lyftom

Tinder ulazi u partnerstvo s Lyftom
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2021 / 13:01
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Tinder se udružuje sa kompanijom Lyft kako bi ponudio mogućnost darivanja vožnja do mjesta sastanka bez napuštanja aplikacije Tinder.

Mala je pogodnost ako ste već preuzeli aplikaciju Lyft, a također uz novu opciju video ćaskanja, nećete morati prekidati komunikaciju.

Ne postoji čvrst datum objavljivanja za Lyft integraciju, osim što je predviđen za uvođenje u narednim mjesecima, a Tinder još nema vizualne elemente za dijeljenje kako će to funkcionirati u aplikaciji. Tinder kaže da će uobičajene sigurnosne funkcije kompanije Lyft, poput dijeljenja lokacije s obitelji i prijateljima, biti dostupne iz aplikacije Lyft za poklon vožnje.

Dodavanje Lyft vožnje moglo bi biti zgodno, ali postoje neki potencijalni scenariji zbog kojih biste trebali biti zabrinuti. Tinder je uspio potvrditi da opcija Lyft nije dostupna sve dok se i vi i osoba sa kojom ste parirali ne dogovorite da se upoznate.

Ali fini detalji naručivanja, plaćanja i dostavljanja još uvijek nisu poznati. Također je teško bilo kojoj kompaniji objasniti promjenu mišljenja u posljednjem trenutku. Vozači Lyfta i dalje se mogu pojaviti na nekoj lokaciji i na kraju čekati nekoga tko je odlučio da ipak ne želi ići na sastanak. Tinder je odbio podijeliti više informacija od toga, ali kompanija je rekla da će više informacija biti dostupno u narednim mjesecima.

Tagovi: Tinder, Lyft
PROČITAJ I OVO
Katastrofična najava kuma umjetne inteligencije: Ugrožen nam je opstanak
UPOZORENJE
Katastrofična najava kuma umjetne inteligencije: Ugrožen nam je opstanak
LONDON - Računalni znanstvenik Geoffrey Hinton "kum" je umjetne inteligencije koji vjeruje da će vlade morati omogućiti univerzalni temeljni dohodak kao odgovor na nejednakost koju uzrokuje umjetna inteligencija.
Microsoft nudi klijentima u oblaku alternativu Nvidia čipovima
ČIPOVI
Microsoft nudi klijentima u oblaku alternativu Nvidia čipovima
REDMOND - Američka softverska tvrtka Microsoft najavila je da planira ponuditi svojim kupcima na području cloud usluga platformu AMD-ovih čipova za umjetnu inteligenciju (AI) kako bi konkurirala konkurentskoj, puno većoj tvrtki NVIDIA.
Europska komisija naredila Microsoftu da dostavi dokumente o Bing AI-u
REGULATOR
Europska komisija naredila Microsoftu da dostavi dokumente o Bing AI-u
BRUXELLES - Europska komisija odredila je Microsoftu da do 27. svibnja obvezno dostavi dokumente koji se odnose na korištenje generativne umjetne inteligencije (AI) u njegovoj tražilici Bing.
Reddit i OpenAI najavljuju suradnju
AI
Reddit i OpenAI najavljuju suradnju
NEW YORK - Reddit je najavio partnerstvo s tvorcem ChatGPT-a OpenAI kojim će chatbot dobiti pristup sadržaju Reddita, a istovremeno će na platformu društvenih medija unijeti alate umjetne inteligencije (AI).
Baidu nadmašio prognoze zaslugom oporavka oglašavanja
DOBRA GODINA
Baidu nadmašio prognoze zaslugom oporavka oglašavanja
PEKING - Kineski Baidu nadmašio je u četvrtak procjene analitičara za prihode u prvom tromjesečju, potaknut oporavkom prodaje oglašavanja i većom potražnjom za njegovim proizvodima u oblaku koji pokreću AI.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE