GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Microsoft pokrenuo svoju liniju odjeće

Microsoft pokrenuo svoju liniju odjeće
ODJEĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.07.2022 / 07:09
Autor: SEEbiz
REDMOND - Microsoft i dizajner Gavin Mathieu predstavili su Hardwear – capsule liniju odjeće (guglajte ako ne znate o čemu se radi) koja "slavi superheroja u svakome od nas".

Kolekcija koja se sastoji od devet odjevnih komada u Normcore stilu uključuje, između ostalog, majice dugih i kratkih rukava, trenirke i hlače i dostupna je za kupnju putem linka Microsoft.com/Hardwear.

Gavin Mathieu je osnivač i kreativni direktor tvrtke Supervsn Studios smještene u Los Angelesu, Kalifornija. Partneri tvrde da je zajednički kreativni proces počeo od toga da dijele istu filozofiju. U Microsoftu često kažu 'ne radite ovdje da biste izgledali cool, radite u Microsoftu da biste drugi zbog vas izgledali cool', a Gavinovo razmišljanje i sve što je radio do sada je u skladu s tim. S fokusom na ljude, a ne na proizvode, Gavin kreira kako bi uzdigao i osnažio ljude – što je vodeće načelo i misija koja pokreće sve što Microsoft radi „da osnaži svakog pojedinca da postigne više“.

Stoga kolekcija odražava Normcore stil, estetiku životnog stila koji stavlja fokus na pojedince, a ne na odjeću koju nose.

Odjeća koju je Gavin dizajnirao za ovu kolekciju ulovila je bit Microsoftovih namjera da ljudima omoguće da se kreću i stvaraju na način koji im pomaže da ostvare najbolji učinak. Gavin vjeruje da su „ljudi na svojoj najvišoj razini kada kreiraju“. Microsoft vjeruje da bi to izražavanje kreativnosti trebalo biti jednostavno i bez napora.

Zato je Hardwear jednostavan i osmišljen kako bi smanjio bilo kakva ometanja kreativnosti: riječ je o kolekciji od devet odjevnih predmeta, majica kratkih i dugih rukava, kapa, trenirki, jakni i hlača. Svaki je komad napravljen s namjerom i iza svakog odjevnog komada u Hardwearu stoji priča.

Tagovi: Microsoft, Hardwear, Gavin Mathieu
PROČITAJ I OVO
Nvidia snižava cijene u Kini zbog slabije potražnje
CIJENE
Nvidia snižava cijene u Kini zbog slabije potražnje
PEKING - Najnapredniji čip za umjetnu inteligenciju (AI) koji je razvila NVIDIA za kinesko tržište imao je slab debi, jer je slabija prodaja dovela do niže cijene u usporedbi s konkurentskim čipom kineskog Huaweija, izvijestio je Reuters pozivajući se na obaviještene izvore.
PwC: Rast produktivnosti u sektorima koji su više izloženi umjetnoj inteligenciji
OČEKIVANJA
PwC: Rast produktivnosti u sektorima koji su više izloženi umjetnoj inteligenciji
LONDON - Sektori koji su više izloženi umjetnoj inteligenciji bilježe rast produktivnosti, pokazalo je istraživanje PricewaterhouseCoopersa (PwC).
TSMC očekuje dvoznamenkasti rast tržišta poluvodiča u ovoj godini
OČEKIVANJA
TSMC očekuje dvoznamenkasti rast tržišta poluvodiča u ovoj godini
BUDIMPEŠTA - Svjetsko tržište poluvodiča porast će u ovoj godini 10 posto, procjenjuje tajvanski TSMC, vodeći dobavljač američkih tehnoloških divova Applea i Nvidije. U travnju TSMC je snizio prognozu rasta prihoda s više od 10 posto na oko 10 posto.
Reuters: Samsungovi HBM čipovi pali na Nvidijinim testovima
ČIPOVI
Reuters: Samsungovi HBM čipovi pali na Nvidijinim testovima
SEUL/SINGAPUR - Najnoviji memorijski čipovi visoke propusnosti (HBM) tvrtke Samsung Electronics tek trebaju proći Nvidijine testove za upotrebu u procesorima umjetne inteligencije te američke tvrtke zbog problema s potrošnjom topline i energije, rekle su Reutersu tri osobe upućene u te probleme.
Google izabrao južnu indijsku državu za proizvodnju pametnih telefona
ODLUKE
Google izabrao južnu indijsku državu za proizvodnju pametnih telefona
SAN FRANCISCO - Google planira uložiti milijarde dolara u indijsku državu Tamil Nadu kako bi uspostavio proizvodnju pametnih telefona, odabirući južnu industrijsku pokrajinu za svoj proizvodni pomak u zemlji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE