SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
APLIKACIJE
 
Tariff Sheriff: Aplikacija za idealni model mobilne potrošnje
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 22.06.2015. - 11:09:36
ZAGREB - TARIFF SHERIFF je jedinstvena i neovisna web aplikacija za usporedbu potrošnje na tarifama koje mobilni operatori nude za privatne korisnike u Hrvatskoj.

TARIFF SHERIFF radi simulaciju potrošnje korisnika posve individualizirano temeljem mjesečnog ispisa poziva, prijenosa podataka i poruka za konkretnog korisnika.

Najčešće korisnik teško može procijeniti koliko razgovara, sms-a ili surfa preko mobilnog telefona i nerijetko plaća više nego mu je uopće potrebno. Korisnici kroz TARIFF SHERIFF zapravo dobivaju alat za uštedu sličan onome koji koriste operatori kad kreiraju tarifu za tržište.

Aplikacija TARIFF SHERIFF je europski proizvod dizajniran u Hrvatskoj i sličnih nema u Europi.

Cijenu simulacije od 15 kuna moguće je platiti SMS-om ili PayPalom. Rezultat simulacije koji korisnik dobiva u nekoliko trenutaka na svoju email adresu je prvih deset najboljih tarifa za njega osobno, trenutno dostupnih na tržištu.

Na www.tariffsheriff.com korisnik treba poslati svoju specifikaciju poziva. Tu odabere želi li usporedbu tarifa za pretplatu, bon ili oboje, bira i brand čije tarife želi vidjeti ili sve zajedno.  Matematički precizna računalna simulacija prepoznaje obrazac potrošnje korisnika temeljem cjelovitih podataka o potrošnji iz ispisa poziva koji korisnik dobiva od operatora.

Takvo simuliranje omogućava značajne uštede već prvi mjesec korištenja aplikacije, a preporuča se simulirati najmanje tri ispisa poziva. U pozadini aplikacije se softverski obrađuje oko 1300 tarifnih paketa za jedan ispis poziva, a dnevno se osvježavaju ulazni podaci s tarifama.

Uskoro će TARIFF SHERIFF ponuditi i mobilnu aplikaciju za Android.