GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zvonarek potpisao profesionalni ugovor za Bayern

Zvonarek potpisao profesionalni ugovor za Bayern
MLADI TALENT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.05.2024 / 14:18
Autor: SEEbiz
MUNCHJEN - Prije samo tri dana veliki talent hrvatskog nogometa i U-21 reprezentativac Lovro Zvonarek nastupio je prvi put u početnoj postavi minhenskog Bayerna.

Prije toga je skupio 15 minuta u tri dotadašnje utakmice za njemačkog velikana. Četiri minute prošle su u njegovoj četvrtoj utakmici za klub kad je zabio svoj prvi gol. Tri dana kasnije potpisao je profesionalni ugovor.

Podsjetimo, Zvonarek je potpisao za Bayern još u ljeto 2021., nakon čega je u ostao na posudbi u Slaven Belupu. Klub iz Koprivnice za njega je dobio 2 milijuna eura odštete fiksno, ali ispune li se bonusi iz ugovora, cifra može narasti do čak 5 milijuna eura, čime bi Zvonarek postao jedan od najskupljih tinejdžera u povijesti HNL-a.

Kod njegovog prvijenca Thomas Müller je iskusno propustio loptu, ona je došla do Zvonareka, a 19-godišnji Hrvat je s vrha kaznenog prostora krasno zabio prizemnim udarcem od suprotne vratnice. Nakon utakmice Müller je posvetio objavu Zvonareku.

Legendarni Nijemac objavio je zajedničku fotografiju sa Zvonarekom i napisao: "Uvijek počinje s prvim golom." Objava je zaradila tisuće lajkova i oduševila je Bayernove fanove, a sad je reagirao i klub. Kako je objavljeno, Bayern je trojici mladih igrača dao profesionalne ugovore. Oni su Noel Aseko Nkili, Adam Aznou i Lovro Zvonarek. Zvonarekov traje do ljeta 2027. godine.

Tagovi: zvonarek, bayern, muller, slaven
PROČITAJ I OVO
Španjolski izbornik ima dvije velike dvojbe
DILEME
Španjolski izbornik ima dvije velike dvojbe
MADRID - Izbornik španjolske reprezentacije Luis de la Fuente mogao bi se, razmišljajući o posljednjim računicama uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj, jednim dijelim poistovjetiti i s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem.
Boston vodi 2:0 u NBA finalu, Dončić ne može sam
NBA FINALE
Boston vodi 2:0 u NBA finalu, Dončić ne može sam
BOSTON - Boston Celticsi pobijedili su Dallas Maverickse (105:98) i u drugoj domaćoj utakmici finala NBA lige te vode 2:0 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Hrvatski navijači izazvali pravi delirij u Neuruppinu
DOČEK
Hrvatski navijači izazvali pravi delirij u Neuruppinu
NEURUPPIN - Nakon pobjede u Lisabonu protiv domaćina Portugala hrvatska nogometna reprezentacija danas u podne zaputila se u Njemačku, a na trgu u gradiću Neuruppinu očekuje ih se oko 17:30.
Ivković o igranju 1991. za Jugoslaviju: Prihvaćam to kao grešku
SJEĆANJA
Ivković o igranju 1991. za Jugoslaviju: Prihvaćam to kao grešku
ZAGREB - U emisiji HRT-a Nedjeljom u 2 gostovao je Tomislav Ivković, igračka legenda i nekadašnji trener, koji je danas najčešće u ulozi televizijskog komentatora.
Pešić: Jokić je na spisku
KOŠARKA
Pešić: Jokić je na spisku
BEOGRAD - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da se Nikola Jokić nalazi na spisku za Olimpijske igre.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE