GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vlasnik Milana ima bizaran plan s Novakom Đokovićem

Vlasnik Milana ima bizaran plan s Novakom Đokovićem
BIZARNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.02.2024 / 08:37
Autor: SEEbiz / klix.ba
MILANO - Vlasnik nogometnog velikana Milana, Gerry Cardinale, došao je na potpuno suludu ideju da Novaka Đokovića zaposli u trenerskom timu kluba sa San Sira.

Novak Đoković je u svijetu sporta poznat kao netko s najjačom mentalnom otpornošću i pobjedničkim mentalitetom koji mu je donosio trijumfe i naslove kada nije briljirao. Upravo zbog toga ga je vlasnik Milana želio angažirati u klubu.

Kako prenosi La Repubblica, nije riječ samo o neozbiljnoj šali, već o ozbiljnim namjerama Cardinalea da uvede Đokovića u klub, što bi svakako bio presedan u svijetu sporta, tim više što srpski tenisač još nije završio tenisku karijeru.

Đoković, koji je oduvijek bio vatreni navijač Milana, dobio je ponudu da bude motivacijski trener i pruži podršku igračima pred kojima su brojni izazovi ove sezone. Međutim, dogovor nije postignut.

Također, ovaj bi potez bio marketinški presedan jer je riječ o globalnoj sportskoj ikoni, koja bi klubu mogla donijeti pobjednički mentalitet. Istovremeno, u Milanu je zaposlen i njegov prijatelj Zlatan Ibrahimović, pa bi bilo vrlo zanimljivo vidjeti ovaj dvojac zajedno na važnim pozicijama u klubu.

Đoković nikada nije skrivao svoju ljubav prema Milanu, redovito posjećuje utakmice na San Siru, a iskoristio je priliku i upoznao brojne nogometaše. No, Cardinaleova ideja bila je potpuno suluda jer Đoković jedva ima vremena posvetiti se teniskoj karijeri i obavezama koje s njom dolaze.

Tagovi: milan, đoković, cardinale, ibrahimović
PROČITAJ I OVO
Perišić je spreman, to je sjajna vijest za Hrvatsku
POVRATAK
Perišić je spreman, to je sjajna vijest za Hrvatsku
ZAGREB - Kad je sredinom siječnja postalo jasno da će Ivan Perišić potpisati za Hajduk, na Poljudu se već krenuo rastakati pobjednički šampanjac za aktualnu HNL-kampanju.
Jokić doveo Nuggetse do izjednačenja
NBA PLAYOFF
Jokić doveo Nuggetse do izjednačenja
MINNEAPOLIS - NIkola Jokić briljirao je za pobjedu Denvera kod Minnesote 115:107 u polufinalu Zapadne konferencije. Aktualni prvaci NBA lige tako su se nakon 0:2 i prvih utakmica na svom terenu, vratili na 2:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Arsenal preskočio City na vrhu
PREMIERSHIP
Arsenal preskočio City na vrhu
LONDON - Nogometaši Arsenala vrstili su se na vrh ljestvice engleskog prvenstva minimalnom 1:0 (1:0) gostujućom pobjedom protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u jedinoj utakmici 37. kola igranoj u nedjelju.
Đoković ispao s Mastersa u Rimu
ŠOKANTNO
Đoković ispao s Mastersa u Rimu
RIM - Đoković nije uspio izboriti osminu finala Mastersa u Rimu.
Danci ponizili hrvatske rukometaše
KATASTROFA
Danci ponizili hrvatske rukometaše
ZAGREB - U dvoboju zadnjeg kola Gjensidige kupa u Oslu hrvatski rukometaši su izgubili od svjetskih prvaka Danaca s 22:37 (6:16).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE