GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veliki kiks Liverpoola u borbi za naslov

Veliki kiks Liverpoola u borbi za naslov
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.04.2024 / 17:34
Autor: SEEbiz
LIVERPOOL - Liverpool je kod kuće izgubio od slabašnog Crystal Palacea 0:1 i tako ozbiljno kompromitirao šanse u borbi za naslov prvaka.

Liverpool je očekivano bio bolja ekipa, stvarao je puno prilika, ali koštala ga je stravično loša realizacija. Gosti su preko Ezea u 14. minuti stigli do gola vrijednog tri boda.

Liverpool je tijekom susreta imao skoro 70 posto posjeda lopte, više od 20 udaraca i nekoliko sjajnih prilika, ali domaći igrači nisu uspjeli svladati Deana Hendersona.

Najbliže golu domaćin je bio u 27. minuti kada je Wataru Endo loptu poslao u prečku. I gosti su imali još nekoliko prilika, a možda i najveću na utakmici propustio je Jean-Philippe Mateta u 18. minuti. Alisson Becker je već bio svladan, no loptu je s gol crte očistio Andy Robertson.

Sredinom drugog poluvremena mogao ja Palace dokrajčiti Redse, ali je sjajno obranio Alisson. Do kraja je Liverpool napadao i tražio preokret, ali su se pošteno ispromašivali Jota, Van Dijk i Salah. Vodeći je sad City sa 73 boda, Liverpool i Arsenal imaju po 71, no Topnike danas čeka utakmica s Villom.

Tagovi: liverpool, crystal, eze
PROČITAJ I OVO
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
TENIS
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
PARIZ - Novak Đoković, potvrdio je da će nastupiti na ATP 250 turniru u Ženevi koji počinje u nedjelju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE