GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor: Imamo probleme u obrani

Tudor: Imamo probleme u obrani
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.09.2022 / 08:15
Autor: SEEbiz
MARSEILLE - Olympique Marseille je u drugom kolu Lige prvaka na domaćem terenu izgubio od Eintracht Frankfurta.

Aktualni osvajač Europa lige slavio je rezultatom 1:0, a jedini gol zabio je Jesper Lindstrom u 43. minuti. Francuska momčad, čiji je trener Igor Tudor, nalazi se na posljednjem mjestu skupine D. Nema bodove nakon što je i u prvoj utakmici doživjela poraz od Tottenhama (0:2).

"Bili smo prespori na početku utakmice. Kao da nas je impresionirala Liga prvaka na našem stadionu. U drugom smo poluvremenu bili bolji. Trebali smo zabiti, ali nismo uspjeli. Igrali smo protiv jake ekipe, to se mora naglasiti. A ne smijemo zaboraviti ni da nam je to bila treća utakmica u šest dana. Igrači su dosta umorni, a ima i ozljeda. Nije normalno igrati takvim tempom. Vidjet ćemo kako u nedjelju riješiti probleme u obrani", rekao je Tudor nakon utakmice.

Sporting, vodeća momčad skupine s maksimalnih šest bodova, bit će idući protivnik Marseillea.

"Ići ćemo bez kalkulacija. Pripremit ćemo se kao i za svaku utakmicu. Pokušat ćemo biti bolji i uzeti koji bod", poručio je Tudor.

U 59. minuti napravio je tri zamjene - umjesto Alexisa Sancheza, Dmitrija Payeta i Gersona ubacio je Aminea Harita, Luisa Suareza i Cengiza Undera.

"Promjene sam napravio iz više razloga. To je dio nogometa. Promjene su donijele pozitivnu reakciju", smatra Tudor.

"Nisam vidio da je Eintracht dominirao u prvom poluvremenu. Nedostajalo nam je kreativnosti prema naprijed, ali nije bilo tako loše. Neriješeni rezultat bio bi pošteniji, ali kod nogometa je stvar u detaljima", odgovorio je Tudor, kojem su na kraju rekli da Marseille u dvije utakmice Lige prvaka nije zabio gol.

"U ždrijebu smo bili u četvrtom potu. Trudimo se biti što bolji. Izgubili smo, ali su moji igrači dali sve od sebe, to je najvažnije. Ovo nam je treća utakmica u kratkom periodu. Imamo probleme u obrani, ništa drugo ne mogu analizirati", zaključio je.

Tagovi: Igor Tudor, olympique Marseille, Eintracht, alexis Sanchez, Luis Suarez, Dmitri Payet
PROČITAJ I OVO
Mourinho preuzima turskog vlasnika
TRENERI
Mourinho preuzima turskog vlasnika
ISTANBUL - Trener Jose Mourinho (61) u siječnju je dobio otkaz u Romi i od tada nema posao. Glasine su ga povezivale s brojnim klubovima, a posljednje ga dovode u vezu s Fenerbahčeom.
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
NBA PLAYOFF
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
DALLAS - Dallas Mavericks su pobjedom kod Minnesota Timberwolvesa 124:103 u petoj utakmici finala Zapada s ukupnih 4:1 izborili veliko finale NBA lige. Tamo ih čekaju Boston Celticsi.
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZARADA
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZAGREB - Dinamova sljedeća europska sezona ovisi izravno subotnjem finalu Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Borussia Dortmund. Čitava Maksimirska 128 navija za to da Španjolci 15. put osvoje titulu europskog prvaka, jer bi to Dinamu drastično olakšalo put do UEFA-inih milijuna.
Nijemcima po 400.000 eura nagrada za osvajanje EP-a
NAGRADE
Nijemcima po 400.000 eura nagrada za osvajanje EP-a
BERLIN - Njemački nogometaši dobit će nagradu od po 400.000 eura ako osvoje prvenstvo na domaćem terenu na predstojećem europskom prvenstvu, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Valdano: Modrić će produžiti ugovor s Realom pa igrati po 20 minuta
NAJAVE
Valdano: Modrić će produžiti ugovor s Realom pa igrati po 20 minuta
MADRID - Jorge Valdano, koji je bio igrač, trener i direktor Real Madrida, rekao je u četvrtak da će Luka Modrić produžiti ugovor pa vjerojatno iduće sezone igrati 20-ak minuta po utakmici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE