GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stanišić predstavljen u Bayeru

Stanišić predstavljen u Bayeru
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.08.2023 / 08:48
Autor: SEEbiz / index.hr
LEVERKUSEN - Josip Stanišić (23) predstavljen je u Bayer Leverkusenu.

Hrvatski reprezentativac zabijao je na pripremama Bayerna, no čini se da nije bio u prvom planu trenera Thomasa Tuchela, koji na njegovoj poziciji ima Noussaira Mazraouija, pa i Benjamina Pavarda, iako će on vjerojatno otići.

Kicker je objasnio da je trener Bayera Xabi Alonso tražio bočnog igrača fokusiranog na obranu, a potrebna mu je i zamjena za ozlijeđenog Piera Hincapieja.

Tagovi: Josip Stanišić, Bayer, Bayern
PROČITAJ I OVO
Mišković blizu prodaje Rijeke
NESLUŽBENO
Mišković blizu prodaje Rijeke
RIJEKA - Priča o tome da bi Rijeka uskoro trebala imati novog vlasnika vrti se u nogometnim krugovima već 10-ak dana. Najveći dio tih "provjerenih" priča ide u smjeru da je klub sigurno prodan, te da se samo još "peglaju" završne sitnice ugovora.
Bilić se vraća u Europu
POVRATAK?
Bilić se vraća u Europu
SPLIT - Dolazak Josea Mourinha u Fenerbahče uzburkao je nogometne vode u Turskoj, a u cijeloj bi se situaciji, ako je za vjerovati napisima tamošnjih medija, u turski nogomet trebao vratiti i nekadašnji hrvatski izbornik Slaven Bilić.
Dalić sprema iznenađenje za Španjolce
IZBORNIK
Dalić sprema iznenađenje za Španjolce
ZAGREB - Zlatko Dalić ima sedam sigurnih startera za otvaranje Eura sa Španjolskom, dvojicu koji drže pole-position, jednu dvojbu 50:50 i enigmu težu od Sfinginog pitanja.
Tudor bi ekspresno mogao napustiti Lazio
SPEKULACIJE
Tudor bi ekspresno mogao napustiti Lazio
RIM - Rimski velikan Lazio prolazi kroz velika previranja.
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
ODLUKE
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
RIJEKA - Damir Mišković razumno promatra situaciju, dok Sopić i stručni stožer već sada, iako su na odmoru, razmišljaju o izazovima u europskim natjecanjima i pripremama za novu sezonu. Cilj je sljedeće sezone okruniti svoj trud titulama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE