GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Scottie Pippen: Jordan je bio užasan igrač na početku karijere

Scottie Pippen: Jordan je bio užasan igrač na početku karijere
OGORČEN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.05.2023 / 08:11
Autor: SEEbiz / index.hr
CHICAGO - Scottie Pippen već je tri godine emocionalno povrijeđen zbog načina na koji je portretiran u seriji Posljednji ples o Michaelu Jordanu i njegovim godinama u Chicago Bullsima.

Otada je dao niz ogorčenih izjava na račun najvećeg košarkaša svih vremena, a u nedavnom gostovanju u podcastu rekao je da je Jordan prije njegova dolaska u Bullse bio "užasan igrač".

"Gledao sam Michaela Jordana kako igra prije nego što sam došao u Bullse. Svi ste ga gledali kako igra. Bio je užasan igrač", rekao je Pippen u podcastu Gimme the Hot Sauce. "Bilo je užasno igrati s njim. Stalno je igrao jedan na jedan, uzimao loše šuteve. Onda smo odjednom postali momčad i počeli pobjeđivati. Prije toga nije bio na vrhu svoje kategorije."

Iako je Jordan nedvojbeno u prvim profesionalnim sezonama igrao individualnu košarku i više mislio na to koliko će zabiti nego kako će pobijediti, a tek dolaskom Pippena te Phila Jacksona za trenera Bullsi su postali dominantna sila koja je obilježila cijele devedesete. Čak je i Jordan svojedobno priznao da "ne bi bilo Michaela Jordana bez Scottieja Pippena".

Tagovi: Scottie Pippen, Michael Jordan, Chicago Bulls, Posljednji ples
PROČITAJ I OVO
Pukštas na meti tri premierligaša
TRANSFERI
Pukštas na meti tri premierligaša
ZAGREB - U srijedu je stigla vijest kako je perspektivni veznjak Hajduka, Rokas Pukštas pozvan u reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država koja se okuplja 11. lipnja kako bi započela pripreme za Olimpijske igre u Parizu.
Nogometaši Olympiakosa pobjednici Konferencijske lige
UZBUDLJIVO
Nogometaši Olympiakosa pobjednici Konferencijske lige
ATENA - Nogometaši Olympiakosa su u finalu konferencijske lige nakon produžetaka svladali Fiorentinu iz Firence 1:0. Utakmica je odlučena u 116. minuti pogotkom marokanskog napadača Ayouba El Kaabija.
Najveći talent Osijeka produžio ugovor
TALENT
Najveći talent Osijeka produžio ugovor
OSIJEK - Osijek je ligašku sezonu završio na razočaravajućem četvrtom mjestu, a nakon još jednog ‘hladnog tuša’, odlučili su se okrenuti dugoročnom projektu baziranom na razvoju mladih talentiranih nogometaša.
Hrvatski reprezentativac dolazi u Nexe
RUKOMET
Hrvatski reprezentativac dolazi u Nexe
NAŠICE - Velike promjene događaju se u Nexeu nakon sezone u kojoj je klub još jednom završio na drugom mjestu hrvatskog prvenstva, dok je u Europskoj ligi ispao u osmini finala od Rhein-Neckar Lowena.
PSG u Napoliju pronašao čovjeka koji će odmijeniti Mbappea
TRANSFERI
PSG u Napoliju pronašao čovjeka koji će odmijeniti Mbappea
PARIZ - Nakon što je prije nepune dvije godine stigao podno Vezuva za "samo" 13,3 milijuna eura, Hviča Kvarachelia mogao bi do vrha napuniti klupsku blagajnu Napolija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE