GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Salve pohvala na račun Modrića

Salve pohvala na račun Modrića
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2024 / 09:53
Autor: SEEbiz
MADRID - Hrvatski kapetan oduševio je protiv Granade, a trener Real Madrida Carlo Ancelotti pohvalio ga je nakon utakmice te otkrio na što je fokusiran premda mu ugovor istječe za mjesec i pol dana

Hrvatski kapetan ponovno je oduševio nastupom, a trener Madriđana Carlo Ancelotti pohvalio ga je nakon utakmice te otkrio na što je fokusiran premda mu ugovor istječe za mjesec i pol dana.

“Obojica su presretni što nam doprinose i s velikom željom se pripremaju za finale Lige prvaka. Njihove glave su usredotočene isključivo na osvajanje 15. naslova prvaka Europe”, rekao je Ancelotti na pitanje o Modriću i Kroosu.

Modrićeva sudbina u Realu je neizvjesna, iz dana u dan stižu razni natpisi. Većina navodi da će otići, neki i da će ostati. A bivši napadač Reala Predrag Mijatović otkrio je da bi Luka htio ostati u Realu.

“Modrić želi ostati u Real Madridu, ali potrebno je razgovarati (s klubom) o tome”, rekao je nakon utakmice s Granadom na španjolskom radiju Cadena SER.

Španjolska Marca ponovno ima samo riječi hvale za hrvatskog maestra.

“Hrvat i dalje ima svoje mjesto u Realovom sustavu. Znao je iskoristiti minute koje je dobio u Ligi prvaka, a zbog onog što je napravio Musiali kada mu je ukrao loptu pri rezultatskom zaostatku ostat će upisano u povijesti kluba. Što se tiče susreta s Granadom, zaposjeo je loptu i Madrid je mogao igrati kako je htio. Ovakvi tipovi nogometaša nikada se ne bi trebali umiroviti. Na kraju je i sjajno asistirao nakon odlične kolektivne akcije Madriđana. Vukao je konce Ancelottijevih momaka, a u 70. minuti je izašao iz igre. Konačna ocjena osam”- piše španjolski list.

Tagovi: modrić, real, ancelotti, mijatović
PROČITAJ I OVO
Zvonimir Manenica novi predsjednik Uprave Dinama
IMENOVANJA
Zvonimir Manenica novi predsjednik Uprave Dinama
ZAGREB - Na sjednici Izvršnog odbora Dinama doneseno je više ključnih odluka kojima je nova vrhuška kluba nastavila postupak rekadroviranja upravne strukture u klubu. U tom smislu, najvažnija odluka je ona da je Zvonimir Manenica novi predsjednik Uprave kluba.
Evo zašto Tudor nakon samo tri mjeseca napušta Lazio
TRENERI
Evo zašto Tudor nakon samo tri mjeseca napušta Lazio
RIM - Nakon manje od tri mjeseca Igor Tudor je napustio klupu Lazija.
Đoković ide na operaciju, propušta i Wimbledon
OPERACIJA
Đoković ide na operaciju, propušta i Wimbledon
BEOGRAD - Nakon što se jučer zbog ozljede koljena povukao s Roland Garrosa, još gore vijesti stigle su danas za Novaka Đokovića.
Saudijci za dva igrača Dinamu nude 23 milijuna eura?
NESLUŽBENO
Saudijci za dva igrača Dinamu nude 23 milijuna eura?
ZAGREB - Dok se još ne zna tko će u narednom ljetnom prijelaznom roku stići u Maksimir, menadžerski izvori Sportskim novostima kazuju da bi neki plavi dečki koji su imali ulogu u osvajanju trostruke krune mogli napustiti plavi brod.
Manchester City tuži Premier ligu
TUŽBA
Manchester City tuži Premier ligu
MANCHESTER - Manchester City podignuo je tužbu protiv Premier lige zbog, kako tvrdi engleski prvak, nepoštenih i "diskriminatornih" pravila, koja postoje samo da bi se umanjili njegovi uspjesi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE