GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Romano objavio detalje Mbappeovog transfera u Real

Romano objavio detalje Mbappeovog transfera u Real
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2024 / 13:00
Autor: SEEbiz
PARIZ - Kylian Mbappe bi na ljeto trebao postati Realov igrač. Kako prenose svi relevantni svjetski mediji i novinari, 25-godišnji Mbappe je sve dogovorio s Kraljevskim klubom i navodno već potpisao ugovor.

Detalje posla objavio je Fabrizio Romano, pouzdani talijanski novinar specijaliziran za nogometne transfere.

Francuz bi, prema Romanovim informacijama, u Realu trebao zarađivati oko 20 milijuna eura po sezoni. Jednak iznos imaju i najveće zvijezde Reala trenutno, a to su Jude Bellingham i Vinicius Junior. Još nije poznato na koliko će godina potpisati ugovor, no u Real će stići kao slobodan igrač.

Ima, naime, klauzulu po kojoj može već ovog ljeta iz PSG-a otići bez odštete. Mbappe će od Reala dobiti bonus za potpisivanje ugovora, koji će iznositi između 100 i 150 milijuna eura. Taj će mu iznos klub isplaćivati u ratama kroz sljedećih pet godina.

Mbappe je jedan od najboljih nogometaša današnjice i već godinama ozbiljan kandidat za Zlatnu loptu. Za PSG je zabio 244 gola u 291 utakmici, ali nije osvojio Ligu prvaka. Najdalje što je došao bilo je finale prije četiri godine, u kojem je izgubio od Bayerna.

Francuski napadač sa svojom je reprezentacijom osvojio svjetsko zlato 2018. godine, a 2022. srebro, porazom od Argentine u finalu. Utješna nagrada na posljednjem Svjetskom prvenstvu bila mu je titula najboljeg strijelca.

Tagovi: romano, mbappe, real, psg
PROČITAJ I OVO
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZARADA
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZAGREB - Dinamova sljedeća europska sezona ovisi izravno subotnjem finalu Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Borussia Dortmund. Čitava Maksimirska 128 navija za to da Španjolci 15. put osvoje titulu europskog prvaka, jer bi to Dinamu drastično olakšalo put do UEFA-inih milijuna.
Nijemcima po 400.000 eura nagrada za osvajanje EP-a
NAGRADE
Nijemcima po 400.000 eura nagrada za osvajanje EP-a
BERLIN - Njemački nogometaši dobit će nagradu od po 400.000 eura ako osvoje prvenstvo na domaćem terenu na predstojećem europskom prvenstvu, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Valdano: Modrić će produžiti ugovor s Realom pa igrati po 20 minuta
NAJAVE
Valdano: Modrić će produžiti ugovor s Realom pa igrati po 20 minuta
MADRID - Jorge Valdano, koji je bio igrač, trener i direktor Real Madrida, rekao je u četvrtak da će Luka Modrić produžiti ugovor pa vjerojatno iduće sezone igrati 20-ak minuta po utakmici.
Donna Vekić izbacila 20. tenisačicu svijeta s Roland Garrosa
TENIS
Donna Vekić izbacila 20. tenisačicu svijeta s Roland Garrosa
PARIZ - Hrvatska tenisačica Donna Vekić, 40. na WTA ljestvici, plasirala se u treće kolo Roland Garrosa nakon što je sa 7:5, 6:4 pobijedila Ukrajinku Martu Kostyuk, 20. igračicu svijeta.
Pukštas na meti tri premierligaša
TRANSFERI
Pukštas na meti tri premierligaša
ZAGREB - U srijedu je stigla vijest kako je perspektivni veznjak Hajduka, Rokas Pukštas pozvan u reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država koja se okuplja 11. lipnja kako bi započela pripreme za Olimpijske igre u Parizu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE