GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Neočekivani rasplet oko Carla Ancelottija

Neočekivani rasplet oko Carla Ancelottija
RASPLET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.12.2023 / 09:15
Autor: SEEbiz
MADRID - Carlo Ancelotti trener je koji je u klupskome nogometu osvojio sve. Jedini je kojemu je uspjelo osvojiti prvenstvo u svim Ligama petice te s četiri Lige prvaka drži rekord kao najtrofejniji trener u natjecanju.

Stoga nije zvučalo iznenađujuće kad su počele spekulacije da će se nakon Reala, s kojim mu ugovor istječe na ljeto 2024., okušati i u izborničkoj ulozi. Najizgledniji kandidat koji se povezivao s „Don Carlom“ bio je Brazil.

Ipak, kako prenosi Marca, zbog dviju okolnosti izglednije je da Ancelotti ostaje na klupi Reala. Prvo su odnosi koji vladaju u Madridu. Madridski list piše da trenutačno traje "potpuni sklad" između trenera, momčadi, navijača i čelnika. Vlada uvjerenje kako je Talijan savršena osoba za klupu Reala. U nogometu uvijek na kraju odlučuju rezultati, a oni zasad prate Ancelottija i Real.

Nadalje, poteze s Bellinghamom, pronalazak njegove nove pozicije i uloge, navode kao svijetli primjer Ancelottijeve sposobnosti da dođe do idealnog rješenja. Talijan je oduvijek držao mir u zvjezdanoj svlačionici Reala te u tome ni sada nema problema.

Ancelotti i Florentino Perez sve češće razgovaraju. Nije bilo konkretnog razgovora o budućnosti ili novome ugovoru, no Marca je uvjerena kako će se kroz idućih nekoliko dana sastanak održati.

"Dogovor može biti sklopljen sutra, preksutra ili bilo koji drugi dan. Razumijevanje je potpuno i apsolutno u smislu svakodnevnog rada, ali rezultati će biti ono što na kraju odlučuje. Istina je da danas nitko ne razmišlja o klupi za sljedeću sezonu bez Ancelottija", pišu.

Osim toga, ono što daje naznake ostanka Talijana u Madridu jest i odlazak Ednalda Rodriguesa s mjesta predsjednika Brazilskog nogometnog saveza. Rodrigues je održavao kontakt s Ancelottijem preko bivšeg realovca i dragog Ancelottijevog igrača iz milanskih dana, Brazilca Kake. Smjenom u vrhu brazilskog nogometa smanjile su se šanse kako će za mnoge najbolji trener ikada zasjesti na klupu Seleçãa i time dodatno oplemeniti ionako bogatu karijeru.

Tagovi: carlo Ancelotti, Real madrid, real, brazil, milan, chelsea
PROČITAJ I OVO
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
ŠOKANTNO
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
DENVER - Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su na svom parketu u sedmoj utakmici konferencijskog polufinala Zapadne konferencije NBA lige od Minnesota Timberwolvesa.
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
TURSKA
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
ISTANBUL - Nogometaši Fenerbahčea produžili su nadu u borbi za naslov prvaka nakon što su u susretu 37. kola turskog prvenstva u velikom derbiju na gostovanju pobijedili Galatasaray 1-0.
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
PREMIERSHIP
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
MANCHESTER - Manchester City obranio je naslov prvaka Engleske.
Martin Erlić se ozlijedio
PROBLEMI ZA DALIĆA
Martin Erlić se ozlijedio
RIM - Cagliari je u nedjelju u utakmici 37. kola talijanskog prvenstva u gostima sa 2-0 svladao domaći Sassuolo, a Martin Erlić napustio je teren u 20. minuti zbog ozljede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE