GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Musa siguno napušta Benficu

Musa siguno napušta Benficu
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.01.2024 / 07:48
Autor: SEEbiz
LISABON - Petar Musa napadač Benfice i reprezentacije Hrvatske, jedan je od najtraženijih igrača u zimskom prijelaznom roku. Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s tržišta, otkriva da portugalski velikan trenutno razmatra ponude klubova iz čak pet liga za hrvatskog napadač

"Genoa inzistira, ali tu su još klubovi iz Njemačke, Francuske, Engleske i MLS-a. Očekuje se da Musa do kraja mjeseca napusti Benficu", piše Romano.

Musu je Benfica kupila u ljeto 2022. za 5.5 milijuna eura od Boaviste, nakon što je napadač ponikao u NK Zagrebu briljirao u jedinoj sezoni tamo. Musa je sjajno nastavio i u portugalskom velikanu svjetskog nogometa. Njegov učinak od 17 golova i 5 asistencija u 64 nastupa za Benficu to ne otkriva.

Koliko je puno zapravo tamo napravio, jasno je ako dodamo da je od toga samo na 13 utakmica bio starter. Ove sezone je postigao 6 i namjestio 2 gola, ali uz samo 8 utakmica od prve. No, Portugalci ističu da je Musi očito dojadilo biti tek super zamjena i joker te traži klub u kojem će biti prva opcija kako bi se prije Eura nametnuo Zlatku Daliću.

Napadač kojeg Transfermarkt procjenjuje na 8 milijuna eura je za Hrvatsku nastupio 6 puta. Debitirao je u ožujku prošle godine u kvalifikacijama za Euro protiv Walesa na Poljudu. Igrao je od početka u listopadu protiv Turske i Walesa, ali u oba poraza je zamijenjen. Nakon toga nije pozvan za dvije zadnje, odlučujuće utakmice protiv Latvije i Armenije.

Tagovi: MUSA, BENFICA, ROMANO, GENOA
PROČITAJ I OVO
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZARADA
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZAGREB - Dinamova sljedeća europska sezona ovisi izravno subotnjem finalu Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Borussia Dortmund. Čitava Maksimirska 128 navija za to da Španjolci 15. put osvoje titulu europskog prvaka, jer bi to Dinamu drastično olakšalo put do UEFA-inih milijuna.
Nijemcima po 400.000 eura nagrada za osvajanje EP-a
NAGRADE
Nijemcima po 400.000 eura nagrada za osvajanje EP-a
BERLIN - Njemački nogometaši dobit će nagradu od po 400.000 eura ako osvoje prvenstvo na domaćem terenu na predstojećem europskom prvenstvu, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Valdano: Modrić će produžiti ugovor s Realom pa igrati po 20 minuta
NAJAVE
Valdano: Modrić će produžiti ugovor s Realom pa igrati po 20 minuta
MADRID - Jorge Valdano, koji je bio igrač, trener i direktor Real Madrida, rekao je u četvrtak da će Luka Modrić produžiti ugovor pa vjerojatno iduće sezone igrati 20-ak minuta po utakmici.
Donna Vekić izbacila 20. tenisačicu svijeta s Roland Garrosa
TENIS
Donna Vekić izbacila 20. tenisačicu svijeta s Roland Garrosa
PARIZ - Hrvatska tenisačica Donna Vekić, 40. na WTA ljestvici, plasirala se u treće kolo Roland Garrosa nakon što je sa 7:5, 6:4 pobijedila Ukrajinku Martu Kostyuk, 20. igračicu svijeta.
Pukštas na meti tri premierligaša
TRANSFERI
Pukštas na meti tri premierligaša
ZAGREB - U srijedu je stigla vijest kako je perspektivni veznjak Hajduka, Rokas Pukštas pozvan u reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država koja se okuplja 11. lipnja kako bi započela pripreme za Olimpijske igre u Parizu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE