GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse

Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2024 / 07:37
Autor: SEEbiz
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.

Uz junaka Murrayja, čudesnu utakmicu odigrao je i Nikola Jokić.

Gosti iz Los Angelesa su odlično odradili prvo poluvrijeme nakon kojeg su imali prednost 59:44, a za Denver su nezaustavljivi bili Anthony Davis koji je u prvom dijelu ubacio 24 poena te D’Angelo Russell koji je za tri poena gađao 6/7. Početkom treće četvrtine povećali su gosti razliku na 20 poena, a potom se prednost počela topiti. Premda se u završnici dodatno razigrao i LeBron James domaćin je predvođen Jokićem i razbuđenim Murrayjem došao do 95:95 minutu i 15 sekundi prije kraja.

U posljednjem napadu LA Lakersa James je promašio otvorenu tricu, a erupcija je u dvorani nastala kada je na drugoj strani parketa Murray, preko Davisa, sa zvukom sirene pogodio za pobjedu Denvera i erupciju oduševljenja među domaćim igračima i navijačima.

Nikola Jokić je i u ovom susretu ostvario triple-double", postigao je 27 poena uz 10 asistencija i čak 20 skokova. Junak Murray na kraju je došao do 20 poena, dok je Michael Porter Jr. dodao 22 poena uz 6/10 za tri poena. Na drugoj strani je Davis ubacio 32 poena uz 11 skokova, dok je LeBron James dvoboj završio s 26 koševa, 12 asistencija i osam skokova.

Bila je ovo deseta uzastopna pobjeda Nuggetsa protiv Lakersa. Sljedeće dvije utakmice igraju se u Los Angelesu.

Tagovi: MURRAY, JOKIĆ, LAKERS, LEBRON
PROČITAJ I OVO
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
Sergeju Jakiroviću preminula majka
SUĆUT
Sergeju Jakiroviću preminula majka
ZAGREB - Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igra veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a, a uoči utakmice Dinamov trener Sergej Jakirović (47) doživio je veliku obiteljsku tragediju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE