GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić odlazi iz Reala na kraju sezone

Modrić odlazi iz Reala na kraju sezone
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.12.2023 / 20:19
Autor: SEEbiz
MADRID - Luka MODRIĆ proživljava posljednje mjesece u ulozi igrača Real Madrida", tvrdi katalonski Sport. Prema tom izvoru, Modrić će na kraju sezone, kada mu istekne ugovor, gotovo sigurno napustiti Real.

Modrić je prije pola godine odbio stotine milijuna eura kako bi ostao u Realu, klubu u kojem je od 2012. godine.

"Modrić je već imao puno nedoumica prije produljenja ugovora. Imao je ponudu iz Saudijske Arabije, ali je htio još godinu igrati na vrhunskoj razini. Međutim, nije očekivao da će u momčadi imati ovako sporednu ulogu", piše Sport i dodaje:


"I sam vidi da je vrijeme za odlazak. U Primeri nije odigrao 90 minuta ni u jednoj od 13 utakmica u kojima je sudjelovao. U Ligi prvaka je samo dva puta cijelu utakmicu proveo na terenu. Real već planira novu sezonu bez njega."

Katalonci navode da će 38-godišnji Modrić u narednim mjesecima odlučiti hoće li prihvatiti ponudu nekog europskog kluba ili će otići na neku egzotičnu destinaciju. Trener Carlo Ancelotti ne želi ga pustiti u siječanjskom prijelaznom roku jer ima nekoliko ozlijeđenih igrača.

Tagovi: MODRIĆ, REAL
PROČITAJ I OVO
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
ODLUKE
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
RIJEKA - Damir Mišković razumno promatra situaciju, dok Sopić i stručni stožer već sada, iako su na odmoru, razmišljaju o izazovima u europskim natjecanjima i pripremama za novu sezonu. Cilj je sljedeće sezone okruniti svoj trud titulama.
Solin uručio otkaz Bonačiću nakon intervjua u kojem je kritizirao Hajduk
OTKAZI
Solin uručio otkaz Bonačiću nakon intervjua u kojem je kritizirao Hajduk
SOLIN - Solin je kolo prije kraja SuperSport Prve NL smijenio trenera Luku Bonačića. Bonačić je Solin preuzeo početkom travnja te nije uspio spasiti klub od ispadanja.
Mourinho preuzima turskog vlasnika
TRENERI
Mourinho preuzima turskog vlasnika
ISTANBUL - Trener Jose Mourinho (61) u siječnju je dobio otkaz u Romi i od tada nema posao. Glasine su ga povezivale s brojnim klubovima, a posljednje ga dovode u vezu s Fenerbahčeom.
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
NBA PLAYOFF
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
DALLAS - Dallas Mavericks su pobjedom kod Minnesota Timberwolvesa 124:103 u petoj utakmici finala Zapada s ukupnih 4:1 izborili veliko finale NBA lige. Tamo ih čekaju Boston Celticsi.
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZARADA
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZAGREB - Dinamova sljedeća europska sezona ovisi izravno subotnjem finalu Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Borussia Dortmund. Čitava Maksimirska 128 navija za to da Španjolci 15. put osvoje titulu europskog prvaka, jer bi to Dinamu drastično olakšalo put do UEFA-inih milijuna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE