GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Modrić na žestokom udaru; sad je jasno kakva mu je sudbina u Realu

Modrić na žestokom udaru; sad je jasno kakva mu je sudbina u Realu
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.10.2023 / 08:25
Autor: SEEbiz
MADRID - Remi Real Madrida i Seville (1:1) zapečatio je sudbinu Luke Modrića u dresu 'kraljeva'. Španjolski mediji tvrde kako kapetana 'vatrenih' više ne može spasiti ni trener Carlo Ancelotti jer je predsjednik Florentino Perez svoje rekao i od toga neće odustati

Čelnici Real Madrida predvođeni predsjednikom Florentinom Perezom jasno su dali do znanja treneru Carlu Ancelottiju koliko su nezadovoljni njegovom odlukom da u isto vrijeme na terenu igraju veterani Luka Modrić i Toni Kroos!

Kap koja je prelila čašu je subotnji remi 1:1 Reala na gostovanju kod Seville. Perez je očekivao puni plijen, ali 'kraljevi' su se sa Sanchez Pizjuana vratili tek s jednim bodom. Španjolski mediji bliski Realu tvrde kako je predsjednik 'kraljeva' odmah intervenirao te Carlu Ancelottiju naredio da Modrić i Kroos više u isto vrijeme ne mogu biti u igri!

Da, Florentino Perez nije zadovoljan kad Modrić igra u paru s Kroosom! Čelni ljudi Reala prema nekim informacijama i dalje odbijaju ideju da Kroos i Modrić mogu igrati zajedno, pa sad iskusnim veznjacima ne pomaže ni ogromno povjerenje koje im i dalje pruža trener Carlo Ancelotti.

A Real ove sezone u svim natjecanjima ima samo jedan jedini poraz, onaj od Atletico Madrida, te sad remi u gostima kod Seville. To kao da ne zanima Pereza koji je uvjeren da vezni red Reala s Kroosom i Modrićem više nije dominantan kao prijašnjih godina.

Ovo je novi teški udarac za Luku Modrića koji će prema svemu sudeći i u utakmicama koje dolaze sjediti na klupi jer je Ancelotti do sada uglavnom za prvih 11 birao Kroosa, a kapetan 'vatrenih' je ulazio u igru kad je trebalo 'pogurati'.

Španjolski mediji tvrde da je velika prednost za Nijemaca to što više ne igra za reprezentaciju te pauzu odlično koristi za oporavak i osvježenje što nije slučaj s Modrićem koji je i dalje kapetan 'vatrenih'. Modrić je nakon reprezentacije 'potrošen', fizički i psihički, te svojim ulaskom u igru nije uspio unijeti živost kakvoj se Ancelotti nadao.

Trofejni trener je do sada nebrojeno puta stao u zaštitu osvajača Zlatne lopte, međutim nakon posljednjih kritika klupskog rukovodstva, Talijan neće moći ignorirati naredbu iz samog vrha da Toni Kroos i Luka Modrić više nikad ne zaigraju zajedno!

Činjenica je da je Real podmladio momčad, u veznim redu sada 'caruju' Valverde, Tchouameni i Bellinghamu te ovaj trio uz Camavingu mora imati mjesto u prvih 11. I za sada im ide više nego dobro pa će Modrić i dalje 'grijati klupu'. Čini se sve više i više.

Kako će to podnijeti Luka Modrić i Toni Kroos koji su posljednjih deset godina bili nositelji Realove igre, majstori koji držali su ključeve veznog reda u svojim rukama? Čini se da im je ipak došao kraj. Prema svemu sudeći igraju svoju posljednju sezonu u dresu Reala.

Stoga nikog više niti ne čude najave kako bi Luka Modrić već ove zime mogao napustiti Madrid. Bogatih ponuda ima dovoljno.

Tagovi: lUKA mODRIĆ, rEAL mADRID
PROČITAJ I OVO
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
ODLUKE
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
RIJEKA - Damir Mišković razumno promatra situaciju, dok Sopić i stručni stožer već sada, iako su na odmoru, razmišljaju o izazovima u europskim natjecanjima i pripremama za novu sezonu. Cilj je sljedeće sezone okruniti svoj trud titulama.
Solin uručio otkaz Bonačiću nakon intervjua u kojem je kritizirao Hajduk
OTKAZI
Solin uručio otkaz Bonačiću nakon intervjua u kojem je kritizirao Hajduk
SOLIN - Solin je kolo prije kraja SuperSport Prve NL smijenio trenera Luku Bonačića. Bonačić je Solin preuzeo početkom travnja te nije uspio spasiti klub od ispadanja.
Mourinho preuzima turskog vlasnika
TRENERI
Mourinho preuzima turskog vlasnika
ISTANBUL - Trener Jose Mourinho (61) u siječnju je dobio otkaz u Romi i od tada nema posao. Glasine su ga povezivale s brojnim klubovima, a posljednje ga dovode u vezu s Fenerbahčeom.
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
NBA PLAYOFF
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
DALLAS - Dallas Mavericks su pobjedom kod Minnesota Timberwolvesa 124:103 u petoj utakmici finala Zapada s ukupnih 4:1 izborili veliko finale NBA lige. Tamo ih čekaju Boston Celticsi.
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZARADA
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZAGREB - Dinamova sljedeća europska sezona ovisi izravno subotnjem finalu Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Borussia Dortmund. Čitava Maksimirska 128 navija za to da Španjolci 15. put osvoje titulu europskog prvaka, jer bi to Dinamu drastično olakšalo put do UEFA-inih milijuna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE