GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marca: Modrić je bijesan. Ozljeda zvijezde nudi priliku za primirje s Hrvatom

Marca: Modrić je bijesan. Ozljeda zvijezde nudi priliku za primirje s Hrvatom
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.08.2023 / 15:06
Autor: SEEbiz
MADRID - Ozljeda Viniciusa Juniora, najboljeg igrača i prve zvijezde Reala, nudi Carlu Ancelottiju savršenu priliku za primirje s ljutim Lukom Modrićem. Ovo je teza Marce, najčitanijeg španjolskog lista.

"Ancelotti sada mora odlučiti hoće li za idućih mjesec i pol, koliko neće biti Viniciusa, njega zamijeniti drugim napadačem ili će ustuknuti pred hijerarhijom. Odnosno, iskoristiti ispadanje iz momčadi napadača Vinija da u prvi sastav vrati legendarne veznjake Modrića ili Kroosa."

Brazilski napadač se ozlijedio te tako propušta pet prvenstvenih i najmanje jednu utakmicu skupine Lige prvaka. "To znači da Ancelotti za to razdoblje taktiku 4-3-1-2, s kojom je ušao u sezonu, može promijeniti u 4-2-3-1 kao protiv Celte za vikend. Tamo su iza Joselua, koji je ušao kao istureni napadač, bili Valverde, Bellingham i Rodrygo", piše Marca i dodaje:

"Ali Ancelotti može vratiti u prvu momčad Modrića ili Kroosa tako da taktiku promijeni u 4-2-2. Bellingham bi onda postao napadač uz Rodryga. Hrvat ili Nijemac bili bi u vezi uz nedodirljive Tchouamenija, Camavingu i Valverdea."

Španjolci ističu: "Druga varijanta bi Ancelottiju omogućila primirje s Modrićem, koji ne želi sjediti na klupi. Realov trener bi to postigao i povratkom na starih 4-3-3. Valverde bi onda otišao u napad, što bi na sredini ostavilo mjesto za Hrvata ili Nijemca." Modrić (38) je na otvaranju sezone sve tri prvenstvene utakmice bio rezerva, a španjolski mediji pišu da je Realova hrvatska legenda zbog toga ogorčena.

Tagovi: lUKA mODRIĆ, rEAL mADRID, mARCA, mODRIĆ
PROČITAJ I OVO
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
ŠOKANTNO
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
DENVER - Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su na svom parketu u sedmoj utakmici konferencijskog polufinala Zapadne konferencije NBA lige od Minnesota Timberwolvesa.
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
TURSKA
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
ISTANBUL - Nogometaši Fenerbahčea produžili su nadu u borbi za naslov prvaka nakon što su u susretu 37. kola turskog prvenstva u velikom derbiju na gostovanju pobijedili Galatasaray 1-0.
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
PREMIERSHIP
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
MANCHESTER - Manchester City obranio je naslov prvaka Engleske.
Martin Erlić se ozlijedio
PROBLEMI ZA DALIĆA
Martin Erlić se ozlijedio
RIM - Cagliari je u nedjelju u utakmici 37. kola talijanskog prvenstva u gostima sa 2-0 svladao domaći Sassuolo, a Martin Erlić napustio je teren u 20. minuti zbog ozljede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE