GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kroos se vraća u reprezentaciju

Kroos se vraća u reprezentaciju
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2024 / 16:30
Autor: SEEbiz
BERLIN - Slavni njemački nogometaš Toni Kroos (34) danas je i službeno potvrdio da će igrati za Njemačku na Europskom prvenstvu kojem će ova zemlja biti domaćin nadolazećeg ljeta.

Zvijezda Real Madrida naći će se na popisu izbornika Juliana Nagelsmanna, a time je Njemačka dobila najveće moguće pojačanje pred prvenstvo Starog kontinenta.

Kroos je ranije najavio da bi mogao okončati svoju reprezentativnu mirovinu 2021. nakon neuspjeha Elfa na Euru.
Pojasnio je da su mu motiv za povratak dala djeca koja žele vidjeti svog oca kako brani boje Njemačke na domaćem terenu.

Kroos je do sada u dresu reprezentacije upisao 106 nastupa i postigao 17 golova, a član je Real Madrida posljednjih deset godina, otkako je 2014. prešao u Kraljeve iz minhenskog Bayerna za 25 milijuna eura.

Europsko prvenstvo u Njemačkoj igra se od 14. lipnja do 14. srpnja ove godine, a Elf se nalazi u skupini A sa selekcijama Škotske, Mađarske i Švicarske.

Tagovi: Kroos, Nagelsmann, Njemačka
PROČITAJ I OVO
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
Osijek smijenio Zorana Zekića
SMJENA
Osijek smijenio Zorana Zekića
OSIJEK - Zoran Zekić (50) od sljedeće sezone neće biti trener Osijeka. Dan nakon pobjede nad Rijekom i izborenim četvrtim mjestom u SuperSport HNL-u Osijek je otpustio trenera.
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
ŠOKANTNO
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
DENVER - Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su na svom parketu u sedmoj utakmici konferencijskog polufinala Zapadne konferencije NBA lige od Minnesota Timberwolvesa.
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
TURSKA
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
ISTANBUL - Nogometaši Fenerbahčea produžili su nadu u borbi za naslov prvaka nakon što su u susretu 37. kola turskog prvenstva u velikom derbiju na gostovanju pobijedili Galatasaray 1-0.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE