GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio

Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.04.2024 / 07:59
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.

Nažalost, u toj pobjedi Knicksa ozlijedio se hrvatski veteran Bojan Bogdanović. Nakon što je proveo na terenu samo 1:11 minuta bez učinka, na njegov je lijevi gležanj sletio Nicolas Batum te onesposobio 35-godišnjeg Mostarca za ostatak dvoboja, a moguće i na duže vrijeme.

Junak pobjede Knicksa bio je Jalen Brunson koji je ubacio 47 poena čime je postavio novi osobni rekord u doigravanju, ali je ujedno postavio i novi rekord za broj koševa jednog igrača Knicksa u utakmici posezone. Dosadašnji rekorder bio je Bernard King koji je prije točno 40 godina u dva navrata ubacivao po 46.

Brunson je u potpunosti preuzeo napadačku igru Knicksa jer je uz 47 poena imao i 10 asistencija, dok je OG Anunoby dodao 16 pogodaka i 14 skokova.

Kod Sixersa Joel Embiid je ubacio 27 uz 10 skokova, a Tyrese Maxey je dodao 23, no domaći nisu postigli niti jedan ubačaj iz igre u posljednjih pet minuta. Kolika je konfuzija vladala u domaćim redovima u završnici pokazala je i situacija 7.5 sekundi prije kraja dvoboja kada je kod rezultata 95-92 Kyle Lowry namjerno promašio slobodno bacanje, visoki igrači uspjeli su odbiti loptu prema liniji trice, ali niti jedan od dvojice braniča, Maxey i Oubre nisu imali pojma kako će Lowry ići na promašaj pa nisu niti bili spremni prihvatiti loptu.

Iako su u posljednjoj četvrtini igrali bez centra, Knicksi su u odlučujućim trenucima susreta uspjeli uhvatiti nekoliko lopti pod suparnički obručem koje su im donijele nove prilike za poentiranje koje su i iskoristili.

Knicksi će prvu od tri prilike za četvrtu pobjedu imati u utorak u svom Madison Square Gardenu.

Tagovi: kincks, bogdanović, embiid, brunson, batum
PROČITAJ I OVO
Gvardiol opet oduševio navijače, City se vratio na vrh
NA VRHU
Gvardiol opet oduševio navijače, City se vratio na vrh
LONDON - Nogometaši Manchester Cityja stigli su na korak do obrane naslova prvaka Engleske nakon što su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham 2:0.
Volkswagen ostaje glavni sponzor Njemačkog nogometnog saveza
NOGOMET I BIZNIS
Volkswagen ostaje glavni sponzor Njemačkog nogometnog saveza
FRANKFURT - Proizvođač automobila Volkswagen ostat će glavni sponzor Njemačkog nogometnog saveza (DFB), doznaje dpa.
Olmo na meti europskih velikana
TRANSFERI
Olmo na meti europskih velikana
ZAGREB - Dani Olmo (26) bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Jakirović: Moramo napraviti sve da ne primimo gol
PORUKE
Jakirović: Moramo napraviti sve da ne primimo gol
ZAGREB - Dinamo i Rijeka u srijedu od 19 sati igraju prvu utakmicu finala Kupa na Maksimiru.
Modrićevi potezi otkrivaju da na kraju sezone ipak napušta Real
OTKRIĆA
Modrićevi potezi otkrivaju da na kraju sezone ipak napušta Real
MADRID - Real Madrid je već osigurao titulu prvaka u Španjolskoj, a 'kraljeve' sad za sam kraj sezone čeka finale Lige prvaka 1. lipnja protiv Borussije (D) na Wembleyu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE