GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Haaland na meti oštrih kritika

Haaland na meti oštrih kritika
KRITIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.04.2024 / 10:03
Autor: SEEbiz
MANCHESTER - U 30. kolu engleske Premier lige, Manchester City i Arsenal su odigrali bez postignutih pogodaka. Ovaj rezultat je najviše obradovao Liverpool, koji je zadržao vodeću poziciju na ljestvici.

Iako je Manchester City imao veći posjed lopte i više udaraca, obje ekipe su pokazale oprez i izbjegavale velike rizike.

Obrana Arsenala je odigrala izvanredno, a posebno je nevidljiv bio Erling Haaland, norveški napadač koji je ove sezone u Premier ligi postigao 18 golova u 24 susreta te dodatnih šest u sedam utakmica Lige prvaka. Ipak, statistika pokazuje da je Haaland imao puno manje uspjeha u susretima protiv najjačih ekipa.

Haaland ove sezone u Premier ligi ima lošu statistiku protiv klubova koji su u prvih pet na tablici (Arsenal, Liverpool, Tottenham i Aston Villu). Protiv njih je u šest utakmica uspio postići samo jedan gol. Legenda Manchester Uniteda, a sada stručni sukomentator, Roy Keane, bio je izrazito kritičan prema nastupu Norvežanina protiv Arsenala.

- Ovo je bilo vrlo loše. Njegova ukupna izvedba je bila iznimno slaba. Iako je uvijek sjajan pred golom, njegova cjelokupna igra bila je ispod očekivanja. Djelovao je kao igrač četvrte engleske lige. Morat će raditi na tome kako bi se poboljšao iduće sezone, što će sigurno i učiniti, ali treba početi na tome što prije", izjavio je Keane.

Tagovi: haaland, city, kovačić, gvardiol, arsenal
PROČITAJ I OVO
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
TENIS
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
PARIZ - Novak Đoković, potvrdio je da će nastupiti na ATP 250 turniru u Ženevi koji počinje u nedjelju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE