GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gdje će Xabi Alonso?

Gdje će Xabi Alonso?
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2024 / 15:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Liverpool i Bayern "zaratili" su zbog Xabija Alonsa kojeg žele od iduće sezone na svojoj klupi.

Alonso radi sjajan posao u Leverkusenu, Bayer ove sezone još ne zna za poraz u 38 utakmica koliko su ih odigrali u svim natjecanjima, a u finiš Bundeslige ulaze s deset bodova prednosti ispred Bayerna. Naravno, u Munchenu ne mogu to ignorirati.

Počasni predsjednik Bayern Münchena Uli Hoeness otkrio je kako se Bavarci natječu s Liverpoolom za imenovanje Xabija Alonsa.

- Klubovi poput Liverpoola, Real Madrida i Bayerna rade na njegovom dolasku. Dokazao je da može biti veliki trener - rekao je Hoeness.

Alonsu se nude klubovi u kojima je ostavio trag kao igrač. Thomas Tuchel će na kraju sezone napustiti Bayern, dok je Jurgen Klopp još u siječnju objavio odluku o odlasku iz Liverpoola. Carlo Ancelotti, menadžer Real Madrida, u prosincu je pak produžio ugovor s klubom do 2026. godine. Alonso je proveo pet godina kao igrač u Realu između svojih angažmana u Liverpoolu i Bayernu.

Inače, Alonsov ugovor s Leverkusenom traje do 2026.

Tagovi: Xabi Alonso, Liverpool, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Ovo je širi popis španjolske reprezentacije za Euro
POPIS
Ovo je širi popis španjolske reprezentacije za Euro
ZAGREB - Europsko prvenstvo započet će 14. lipnja, a već dan kasnije na njemu će prvu utakmicu odigrati hrvatska reprezentacija.
Zajec: Češće sam mijenjao žene nego trenere, takav je život
JASNA PORUKA
Zajec: Češće sam mijenjao žene nego trenere, takav je život
ZAGREB - Dinamo je zatvorio sezonu na trijumfalan način. Nakon što je ona otvorena osvajanjem SuperSport Superkupa, zagrebačka momčad uspjela je nadoknaditi i bodovnu razliku za tada vodećima Hajdukom i Rijekom, u završnici sezone stići do naslova u prvenstvu, a onda je sve zaokružila i osvajanjem SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.
Kalinić odgovorio Daliću: Neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
ODGOVOR
Kalinić odgovorio Daliću: Neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
SPLIT - Hajduk je danas na Poljudu predstavio novog sportskog direktora kluba. Uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Bilićem je povukla iznenađujući potez i na ovu važnu funkciju postavila svog dojučerašnjeg igrača Nikolu Kalinića (36).
Hoće li Dinamo dovesti zvijezdu Rijeke?
POVRATNIK
Hoće li Dinamo dovesti zvijezdu Rijeke?
ZAGREB - Sve su plave oči sad uprte u finale Lige prvaka. Ako Real iz Madrida s našim Lukom Modrićem osvoji najelitnije klupsko natjecanje na globusu, Modri će igrati play-off Lige prvaka, trebat će im, dakle, samo jedna stepenica do sna, financijske blagodati.
Dončić i Irving nezaustavljivi za Minnesotu, Mavsi vode 3-0
NBA PLAYOFF
Dončić i Irving nezaustavljivi za Minnesotu, Mavsi vode 3-0
DALLAS - Dallas Mavericksi su u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije pobijedili Minnesotu sa 116:107 i poveli 3:0 u seriji te su sada na jednu pobjedu udaljeni od velikog NBA finala.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE