GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Futsal Dinamo u finalu

Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2024 / 21:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!

Prvo poluvrijeme gledali smo nešto mirniju utakmicu nego inače. Prvi po gol krenuli su Dinamovci preko Luke Perića. Od njegova dva pokušaja, jedan je obranio golman Pule, a drugi je otišao pored lijeve stative. Pokušao je zatim i Kristian Čekol te ni njegov udarac nije realiziran. U četvrtoj minuti, Daniel Dekanić našao se pred golom Puležana, no nažalost nije uspio iskontrolirati loptu koju u konačnici hvata Gozi.

Prvi pokušaj Pule vidjeli smo u petoj minuti. Tchato je izašao sam pred Piplicu, ali lopta mu je otišla preko noge u zaštitnu mrežu. Odličnu priliku imao je David Mataja, koji se vratio nakon izbivanja prošlu utakmicu zbog trećeg žutog kartona. Odlično je odradio solo akciju, našao se sam pred golom Plavi, ali Ante Piplica izlazi kao pobjednik.

Ovaj pokušaj Mataje kao da je probudio gostujuću momčad. Zaredalo se nekoliko pokušaja Pule, a najopasniji bili su oni Grilla, Blasqueza Pacheca, popularno zvanog Chus, te ponovno kapetan Mataja, ali Piplica ostaje nesavladiv.

S druge strane, golman gostiju Gozi također je upisao nekoliko obrana. Nikola Gudasić uputio je lijep udarac izvana na dodanu loptu Kristiana Čekola iz kornera. Nakon toga, isti igrač gubi loptu na polovici terena. Chus se našao sam pred golom, a Piplica ponovno brani.

Do kraja prvog dijela vidjeli smo udarac Čekola kojeg lako hvata golman Pule te Mataje koji se našao par centimetara od domaćeg gola, no loptu nije uspio skrenuti u gol.

U početnim minutama drugog poluvremena zabilježili smo nekoliko šansi s obje strane. Niti jedna nije bila preopasna po gol. U 25. minuti Gudasić je htio uposliti Nevena Zonjića pred golom, ali on kasni na dodanu loptu.

Minutu nakon, dogodio se šok za Plave. Danieal Moravac poentira za vodstvo gostiju i za slavlje gostujućih navijača kojih je došlo oko pedesetak. Ipak, gostujući navijači utišali su se par sekundi nakon, a domaći su „podviljali“. Filip Novak prolazi svog čuvara po desnoj strani i gađa rašlje gola za izjednačenje.

Uslijedilo nekoliko šansi Pule. Pokušavali su Vukmir, Mataja pa ponovno Vukmir, ali sve udarce ispratio je Ante Piplica. Zatim smo imali gužvu pred golom Pule. Mateo Mužar i Luka Perić kombinirali su pokušaje, a lopta nikako nije htjela u gol.

U 34. minuti igrači Pule rade šesti akumulirani prekršaj nad igračima Dinama što je označilo deseterac za Plave. Nažalost, nije bio realiziran. Pucao je Čekol i pogodio samo desnu stativu.

Novi šok za Plave dogodio se minutu nakon. Iz slobodnog udarca lijepo je pogodio Manolo Bilić. Ipak, zeleno-žuti ponovno rade prekršaj te Dinamo dobiva novu priliku s deset metara. Ovoga puta odgovornost je preuzeo Tihomir Novak koji trese mrežu i ponovno izjednačuje rezultat. Do kraja utakmice, promjena nije bilo te smo pobjednika tražili u produžecima.

Produžeci su donijeli niz prilika s jedne i druge strane, a naročito nervoze. Junak utakmice bio je ponovno Tihomir Novak, kojeg će Puležani dugo pamtiti. Nakon još jednom akumuliranog prekršaja gostiju i uspješno realiziranog deseterca stariji Novak pogađa za vodstvo Plavih. Puležani su se preko golmana igrača pokušali vratiti, no tada se ukazao Ante Piplice. Preko cijelog terena pogađa praznu mrežu i šalje Dinamo u još jedno finale.

Dinamo je finalu drugu godinu zaredom. Slavlja će sigurno biti, no sada slijedi najteži zadatak do sada. Finalnu utakmicu igramo protiv Olmissuma koji je iz natjecanja izbacio dubrovački Square. Pa kaj da vam drugo kažemo nego vidimo se u finalu i idemo obraniti naslov prvaka!

Tagovi: Futsal Dinamo, dinamo, čekol, gudasić
PROČITAJ I OVO
Dallas izgubio od Oklahome, Dončić i Irving ponovo podbacili
NBA PLAYOFF
Dallas izgubio od Oklahome, Dončić i Irving ponovo podbacili
DALLAS - Luka Dončić i Kyrie Irving su ponovo podbacili, te je Dallas ponovo izgubio od Oklahoma Cityja i sada je rezultat 2-2 u seriji polufinala play-offa Zapadne konferencije.
Boban, Zajec i navijači položili vijenac i zapalili svijeće u znak sjećanja na poginule Boyse
NIKAD ZABORAVLJENI
Boban, Zajec i navijači položili vijenac i zapalili svijeće u znak sjećanja na poginule Boyse
ZAGREB - Legende kluba, sadašnji i bivši igrači, uprava i navijači GNK Dinama, predvođeni Velimirom Zajecom i Zvonimirom Bobanom položili su vijence i upalili svijeće u znak sjecanja na Bad Blue Boyse poginule u Domovinskom ratu.
Futsal Dinamo nakon penala izborio majstoricu u borbi za naslov prvaka
MAJSTORICA
Futsal Dinamo nakon penala izborio majstoricu u borbi za naslov prvaka
OMIŠ - Bila je to sjajna utakmica koja je nakon regularnog dijela završila 3-3. Domaćin je poveo 2-0, gosti su okrenuli rezultat s tri gola u nizu, da bi omiški sastav izjednačio na 3-3 gurnuvši susret u produžetak.
Hezonja uvršten u drugu najbolju petorku Eurolige
PRIZNANJA
Hezonja uvršten u drugu najbolju petorku Eurolige
ZAGREB - Hrvatski košarkaš Mario Hezonja (29) uvršten je u drugu petorku Eurolige, objavljeno je na službenoj stranici najjačeg košarkaškog natjecanja u Europi.
Slavko Vinčić će suditi finale Lige prvaka
SUĐENJE
Slavko Vinčić će suditi finale Lige prvaka
LJUBLJANA - Najvažniju utakmicu prestižne Lige prvaka, koja će se 1. lipnja održati na londonskom Wembleyju, sudit će slovenski trojac, priopćio je upravo Europski nogometni savez.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE