GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dva talijanska velikana žele Baturinu

Dva talijanska velikana žele Baturinu
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.08.2023 / 09:05
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - mILAN i Napoli pokazali su interes za Martinom Baturinom, javljaju talijanski mediji.

Navode i da će im za moguću realizaciju transfera biti potrebno oko 30 milijuna eura. Baturina, 20-godišnji veznjak, ima ugovor s Dinamom do kraja ljeta 2028. godine.

Calciodangolo, pozivajući se na izvore unutar Dinama i Napolija, tvrdi da su se talijanski velikani spremni boriti za jednog od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša. Oba kluba navodno su započela pregovore s Dinamom, s time da je Napoli trenutni favorit za dovođenje Baturine. Napoli je spreman ponuditi 20 milijuna eura, dok Milan zasad prati situaciju, prenosi Index.

Joško Gvardiol najveći je izlazni transfer u povijesti Dinama. Kada se zbroje bonusi i postotak od druge prodaje iz RB Leipziga u Manchester City, Gvardiol je zagrebačkom klubu donio 36 milijuna eura. Drugi na popisu je Marko Pjaca (29.4), a treći Dani Olmo (29). Dakle, Baturina bi postao drugi najskuplji igrač Dinama kada bi se ostvario transfer o navodno željenih 30 milijuna eura.

Baturina je ofenzivni veznjak Dinama sa sedam nastupa i jednom asistencijom u ovoj sezoni. Ukupno je za prvu momčad Dinama nastupio u 75 utakmica, pritom postigavši osam i asistiravši za 19 pogodaka. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 15 milijuna eura.

Tagovi: Baturina, Milan, Napoli, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
OBRANA
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Futsal Dinamo je pobijedio Olmissum s 3:1 u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića te tako s ukupnih 3:2 u seriji osvojio naslov prvaka Hrvatske u futsalu.
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE