GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo izvukao najtežeg mogućeg suparnika u Konferencijskoj ligi

Dinamo izvukao najtežeg mogućeg suparnika u Konferencijskoj ligi
ŽDRIJEB
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.12.2023 / 14:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo će u nokaut-fazi Konferencijske lige igrati protiv španjolskog Betisa, najtežeg mogućeg suparnika. Prva utakmica igrat će se u Španjolskoj, a uzvrat na Maksimiru.

Betis je sedma momčad španjolskog prvenstva. Ima 27 bodova, 15 manje od vodećeg Reala. U 17 kola doživio je samo dva poraza, pobijedili su ga Bilbao (4:2) i Barcelona (5:0). Najveće zvijezde momčadi su veznjaci Guido Rodriguez i Nabil Fekir, a ovog ljeta u klub je stigao i bivši realovac Isco.

Uz Betis, Dinamu su na današnjem ždrijebu prijetili grčki Olympiakos (Grčka), Ajax (Nizozemska), Sturm (Austrija), Royal Union (Belgija), Maccabi Haifa (Izrael), Servette (Švicarska) i Molde (Norveška), a hrvatski prvak još jednom nije imao sreće. Podsjetimo, ranije ove sezone je u kvalifikacijama Lige prvaka Dinamo izvukao AEK, tada najtežeg mogućeg suparnika, a zatim i u play-offu prašku Spartu.

Izravno su u osminu finala prošli osvajači skupina Konferencijske lige (Lille, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK i Fenerbahče) te će netko od tih klubova prijetiti Dinamu ili Betisu.

Utakmice nokaut-faze će se igrati 15. i 22. veljače, a ždrijeb osmine finala je 23. veljače. Finale će se u svibnju igrati u Ateni.

Parovi:
1. Sturm - Slovan
2. Servette - Ludogorec
3. Union Royale - Eintracht
4. Betis - DINAMO
5. Olympiakos - Ferencvaros
6. Ajax - Bodo
7. Molde - Legia
8. Maccabi Haifa - Gent

Tagovi: Dinamo, Betis, Olympiakos, Sturm, Servette
PROČITAJ I OVO
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
ODLUKE
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
RIJEKA - Damir Mišković razumno promatra situaciju, dok Sopić i stručni stožer već sada, iako su na odmoru, razmišljaju o izazovima u europskim natjecanjima i pripremama za novu sezonu. Cilj je sljedeće sezone okruniti svoj trud titulama.
Solin uručio otkaz Bonačiću nakon intervjua u kojem je kritizirao Hajduk
OTKAZI
Solin uručio otkaz Bonačiću nakon intervjua u kojem je kritizirao Hajduk
SOLIN - Solin je kolo prije kraja SuperSport Prve NL smijenio trenera Luku Bonačića. Bonačić je Solin preuzeo početkom travnja te nije uspio spasiti klub od ispadanja.
Mourinho preuzima turskog vlasnika
TRENERI
Mourinho preuzima turskog vlasnika
ISTANBUL - Trener Jose Mourinho (61) u siječnju je dobio otkaz u Romi i od tada nema posao. Glasine su ga povezivale s brojnim klubovima, a posljednje ga dovode u vezu s Fenerbahčeom.
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
NBA PLAYOFF
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
DALLAS - Dallas Mavericks su pobjedom kod Minnesota Timberwolvesa 124:103 u petoj utakmici finala Zapada s ukupnih 4:1 izborili veliko finale NBA lige. Tamo ih čekaju Boston Celticsi.
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZARADA
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZAGREB - Dinamova sljedeća europska sezona ovisi izravno subotnjem finalu Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Borussia Dortmund. Čitava Maksimirska 128 navija za to da Španjolci 15. put osvoje titulu europskog prvaka, jer bi to Dinamu drastično olakšalo put do UEFA-inih milijuna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE