GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

D-Marin Mandalina i JK Val domaćini Prvenstva Hrvatske u jedrenju

D-Marin Mandalina i JK Val domaćini Prvenstva Hrvatske u jedrenju
JEDRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.11.2020 / 09:21
Autor: SEEbiz
ZADAR – U partnerstvu s Jedriličarskim klubom Val, D-Marin Mandalina ovoga je vikenda domaćin ORC regate, i to Prvenstva Hrvatske. Iako je prvotno bilo planirano održavanje nekoliko regata u šibenskom i zadarskom akvatoriju pod sponzorstvom D-Marin-a, nažalost zbog okolnosti izazvanih COVID-19 pandemijom sve su otkazane.

Mjesto održavanja bit će svima dobro poznati Šibenski akvatorij, a baza događanja D-Marin Mandalina, ujedno i sponzor regate, dok je JK Val iz Šibenika organizator.

Regata će se jedriti tri dana i za sada je prijavljeno 12 brodova, a posebna je zanimljivost da će se jedriti i jedan navigacijski plov. Početak prve regate je danas u podne, dok će proglašenje najboljih biti u nedjelju nakon objave službenih rezultata.

ORC International je sustav premjeravanja po kojem se održavaju svjetska i europska prvenstva, a u Hrvatskoj se primjenjuje više od dvadeset godina. Osnovna ideja svakog sustava premjeravanja je izjednačiti različite jedrilice i time omogućiti posadama izjednačeno natjecanje, bez obzira na veličinu i karakteristike jedrilica.

Dosad je D-Marin bio sponzor i domaćin niza međunarodnih regata, uključujući i prestižne regate u klasi TP52, kao i regate u klasama Farr 40 te Melges 24 i 32. Prošle godine posebno su se istaknuli D-Marin ORC Svjetsko prvenstvo, kao i respektabilna regata European Match Race Tour. Također, održano je i veliko nacionalno klupsko natjecanje - D-Marin hrvatska jedriličarska liga, u organizacijskoj suradnji s Jedriličarskim klubom Val i Wave Sailing Centrom pri čemu je D-Marin Mandalina marina ugostila hrvatske jedriličarske klubove na jedrilicama J70 i Platu25.

D-Marin sponzorstvom i promocijom ovih regata promiče jedriličarski sport i rekreacijski jahting, kao i destinacije u kojima se natjecanja održavaju, što je od iznimne važnosti za snažnije pozicioniranje Hrvatske kao jedne od najljepših destinacija za jedrenje u Europi.

Tagovi: D-Marin Mandalina, Jedriličarski klub Val, Prvenstvo Hrvatske u jedrenju
PROČITAJ I OVO
Boban, Zajec i navijači položili vijenac i zapalili svijeće u znak sjećanja na poginule Boyse
NIKAD ZABORAVLJENI
Boban, Zajec i navijači položili vijenac i zapalili svijeće u znak sjećanja na poginule Boyse
ZAGREB - Legende kluba, sadašnji i bivši igrači, uprava i navijači GNK Dinama, predvođeni Velimirom Zajecom i Zvonimirom Bobanom položili su vijence i upalili svijeće u znak sjecanja na Bad Blue Boyse poginule u Domovinskom ratu.
Futsal Dinamo nakon penala izborio majstoricu u borbi za naslov prvaka
MAJSTORICA
Futsal Dinamo nakon penala izborio majstoricu u borbi za naslov prvaka
OMIŠ - Bila je to sjajna utakmica koja je nakon regularnog dijela završila 3-3. Domaćin je poveo 2-0, gosti su okrenuli rezultat s tri gola u nizu, da bi omiški sastav izjednačio na 3-3 gurnuvši susret u produžetak.
Hezonja uvršten u drugu najbolju petorku Eurolige
PRIZNANJA
Hezonja uvršten u drugu najbolju petorku Eurolige
ZAGREB - Hrvatski košarkaš Mario Hezonja (29) uvršten je u drugu petorku Eurolige, objavljeno je na službenoj stranici najjačeg košarkaškog natjecanja u Europi.
Slavko Vinčić će suditi finale Lige prvaka
SUĐENJE
Slavko Vinčić će suditi finale Lige prvaka
LJUBLJANA - Najvažniju utakmicu prestižne Lige prvaka, koja će se 1. lipnja održati na londonskom Wembleyju, sudit će slovenski trojac, priopćio je upravo Europski nogometni savez.
Ancelotti otkrio gdje vidi Modrića u budućnosti
OTKRIĆA
Ancelotti otkrio gdje vidi Modrića u budućnosti
MADRID - Pred madridski Realom još su četiri službene utakmice ove sezone, a tek ona zadnja, 1. lipnja, ima rezultatsku važnost. Do tada Ancelotti još malo opuštenije pripremati prvenstvene obveze i dozirati minute igračima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE