GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cristiano Ronaldo potpisao za Al Nassr

Cristiano Ronaldo potpisao za Al Nassr
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.12.2022 / 21:04
Autor: SEEbiz / H
RIJAD - Kako javljaju izvori iz Saudijske Arabije, a prenose brojni europski mediji, portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo potpisao je ugovor na dvije i pol godine s tamošnjim klubom Al Nassrom.

Cristiano Ronaldo je potpisao ugovor s klubom koji je trenutačno vodeća momčad tamošnjeg prvenstva, a posljednji je put prvak Saudijske Arabije bio prije četiri sezone. Iz istih izvora se kaže kako bi klub službeno ovaj posao trebao obznaniti tijekom subote.

Uz to što je veliko igračko pojačanje Al Nassra, ali i u svakom drugom pogledu najveća moguća reklama ovog kluba i nogometa u ovoj zemlji, 37-godišnji Cristiano Ronaldo bi trebao biti i ambasador velikog projekta, odnosno, zajedničke kandidature Saudijske Arabije, Grčke i Egipta koji žele organizirati Svjetsko nogometno prvenstvo 2030. godine.

Cristiano Ronaldo karijeru je počeo u lisabonskom Sportingu gdje je igrao tijekom 2002. i 2003. godine. Potom je otišao u Manchester United gdje je postao svjetska zvijezda i čiji je dres nosio do 2009. godine. Najuspješnije godine imao je igrajući za madridski Real od 2009. do 2018. godine. Potom je otišao u Juventus i još jednom pokušao na Old Traffordu, no posljednje igranje za Manchester United nije ostalo u ugodnim uspomenama ni jednoj od strana.

Za portugalsku reprezentaciju je odigrao 196 utakmica te je postigao 118 pogodaka, a iako cifre variraju u Al Nassru bi po sezoni trebao zarađivati oko 75 milijuna američkih dolara.

Tagovi: Cristiano Ronaldo, Al Nassr, Manchester United, Real Madrid, Juventus
PROČITAJ I OVO
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
ODLUKE
Mišković odlučio o Sopićevoj sudbini
RIJEKA - Damir Mišković razumno promatra situaciju, dok Sopić i stručni stožer već sada, iako su na odmoru, razmišljaju o izazovima u europskim natjecanjima i pripremama za novu sezonu. Cilj je sljedeće sezone okruniti svoj trud titulama.
Solin uručio otkaz Bonačiću nakon intervjua u kojem je kritizirao Hajduk
OTKAZI
Solin uručio otkaz Bonačiću nakon intervjua u kojem je kritizirao Hajduk
SOLIN - Solin je kolo prije kraja SuperSport Prve NL smijenio trenera Luku Bonačića. Bonačić je Solin preuzeo početkom travnja te nije uspio spasiti klub od ispadanja.
Mourinho preuzima turskog vlasnika
TRENERI
Mourinho preuzima turskog vlasnika
ISTANBUL - Trener Jose Mourinho (61) u siječnju je dobio otkaz u Romi i od tada nema posao. Glasine su ga povezivale s brojnim klubovima, a posljednje ga dovode u vezu s Fenerbahčeom.
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
NBA PLAYOFF
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
DALLAS - Dallas Mavericks su pobjedom kod Minnesota Timberwolvesa 124:103 u petoj utakmici finala Zapada s ukupnih 4:1 izborili veliko finale NBA lige. Tamo ih čekaju Boston Celticsi.
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZARADA
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZAGREB - Dinamova sljedeća europska sezona ovisi izravno subotnjem finalu Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Borussia Dortmund. Čitava Maksimirska 128 navija za to da Španjolci 15. put osvoje titulu europskog prvaka, jer bi to Dinamu drastično olakšalo put do UEFA-inih milijuna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE