GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

City kreće po hrvatskog reprezentativca

City kreće po hrvatskog reprezentativca
NA METI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.08.2022 / 09:41
Autor: SEEbiz
MANCHESTER - Pep Guardiola tjednima je pokušavao dovesti Marca Cucurellu iz Brightona, ali mu se na kraju u posao umiješao Chelsea i od Cucurelle napravio najplaćenijeg beka u povijesti nogometa.

Chelsea je 24-godišnjeg Španjolca platio oko 65 milijuna eura, a visina odštete može još rasti ovisno o bonusima.

Guardiola i Manchester City sada su u problemu jer su u ovom prijelaznom roku lijevog beka Oleksandra Zinčenka prodali Arsenalu pa im je na toj poziciji ostao samo Joao Cancelo.

Njemački mediji tvrde da Guardiola kao rješenje za problem lijevog beka vidi hrvatskog reprezentativca Bornu Sosu. Potvrdio je to i dobro upućeni novinar Christian Falk. Otkriveno je i da Stuttgart za 24-godišnjeg Sosu traži između 20 i 25 milijuna eura.

Sosa je u Bundesligi postao jedan od najboljih mladih bekova na svijetu i prepoznatljiv je po sjajnom centaršutu, a od njegovih centaršuteva bi ove sezone mogao profitirati Erling Haaland, novi napadač Manchester Cityja.

Stuttgart je Sosu prije četiri godine platio Dinamu šest milijuna eura, a on je u dresu njemačkog kluba zabio tri gola i upisao 23 asistencije. Transfermarkt ga je prošle sezone uvrstio u najbolju momčad sezone Bundeslige.

Tagovi: Manchester City, Borna Sosa, Pep Guardiola
PROČITAJ I OVO
Mourinho novi ugovor potpisao pred 30.000 navijača
UGOVOR
Mourinho novi ugovor potpisao pred 30.000 navijača
ISTANBUL - Jose Mourinho (61) u nedjelju je doživio spektakularan doček na stadionu Ulker u Istanbulu, gdje je predstavljen kao novi trener Fenerbahčea pred više od 30.000 oduševljenih navijača.
Modrić: Vidimo se iduće sezone
PORUKE
Modrić: Vidimo se iduće sezone
MADRID - Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poručio je u nedjelju navečer navijačima Real Madrida "da se vide iduće sezone", čime je potvrdio da će produljiti ugovor koji istječe ovaj mjesec.
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
USPJESI
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
OSIJEK - U zadnjem kolu druge hrvatske lige, ili kako se službeno zove SuperSport Prve nogometne, Šibenik je u derbiju koji je odlučivao o prvaku i putniku u SuperSport HNL u gostima rezultatom 2:0 pobijedio Zrinski Osječko na Gradskom vrtu.
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
NAJAVE
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
RIJEKA - Hrvatska u ponedjeljak od 19 sati igra prvu od dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za Europsko prvenstvo. Protivnik će joj na Rujevici biti Sjeverna Makedonija.
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
NOGOMET I BIZNIS
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
DORTMUND - Njemački Rheinmetall, jedan od vodećih svjetskih proizvođača oružja i streljiva, novi je strateški sponzor Borussie Dortmund. O tome su mišljenja podeljena.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE