GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bullsi se čudesno vratili

Bullsi se čudesno vratili
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2023 / 08:20
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Chicago Bullsi pobijedili su Toronto Raptorse 109:105 u utakmici play-in turnira NBA-a. Bullsi će se s Miami Heatom, koji je ranije izgubio od Atlanta Hawksa, boriti za mjesto osmog nositelja u play-offu.

Slavlje momčadi trenera Billyja Donovana nevjerojatno je s obzirom na to da je gubila gotovo cijelu utakmicu.

Raptorsi su imali 19 poena prednosti početkom treće četvrtine, no tada se višak počeo smanjivati. Bullse je u tome predvodio Zach LaVine s 39 poena, od kojih je 17 postigao u trećoj četvrtini, a još 13 u posljednjoj. Raptorsi, pak, završavaju sezonu.

DeMar DeRozan je dodao 23 poena za Bullse u utakmici protiv svojeg bivšeg kluba, dok je Nikola Vučević uz 14 poena imao i 13 skokova. Pascal Siakam bio je najbolji strijelac Raptorsa s 32 poena, devet skokova i šest asistencija. Pratio ga je Fred VanVleet s 26 poena i 12 skokova. Pobjednik utakmice Bulls - Heat igrat će protiv Milwaukee Bucksa u play-offu NBA-a.

Oklahoma City Thunder slavio je protiv New Orleans Pelicansa 123:118. To znači da je sezona Pelicansa gotova, dok Thunder očekuje dvoboj s Minnesota Timberwolvesima, koje su noć prije porazili LA Lakersi, za mjesto devetih nositelja u play-offu.

Utakmica je bila napeta do samoga kraja jer nijedan sastav ni u jednom trenutku nije imao dvoznamenkastu prednost. Thunder je kod 115:114 jednom došao u vodstvo pa to zadržao do isteka vremena. Hrvatski reprezentativac Dario Šarić igrao je gotovo 11 minuta u kojima je skupio četiri poena uz šut 2/3.

Tome je dodao tri skoka i jednu blokadu. Najbolji igrač Thundera bio je Shai Gilgeous-Alexander s 32 poena (11/22), dok je Josh Giddey ubacio jedan manje, uz identičan šut 11/22. Brandon Ingram imao je 30 poena, šest skokova i sedam asistencija za Pelicanse. Trey Murphy III. ostvario je 20 poena, a Jonas Valanciunas došao je do double-doublea sa 16 poena i 18 skokova.

Tagovi: Chicago Bulls, DeMar DeRozan, Oklahoma City Thunder, Dario Šarić
PROČITAJ I OVO
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
TURSKA
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
ISTANBUL - Nogometaši Fenerbahčea produžili su nadu u borbi za naslov prvaka nakon što su u susretu 37. kola turskog prvenstva u velikom derbiju na gostovanju pobijedili Galatasaray 1-0.
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
PREMIERSHIP
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
MANCHESTER - Manchester City obranio je naslov prvaka Engleske.
Martin Erlić se ozlijedio
PROBLEMI ZA DALIĆA
Martin Erlić se ozlijedio
RIM - Cagliari je u nedjelju u utakmici 37. kola talijanskog prvenstva u gostima sa 2-0 svladao domaći Sassuolo, a Martin Erlić napustio je teren u 20. minuti zbog ozljede.
Šutalo zabio prvijenac za Ajax
NIZOZEMSKA
Šutalo zabio prvijenac za Ajax
AMSTERDAM - U utakmici posljednjeg kola nizozemske Eredivisie Ajax je u gostima kod Vitessea, kluba koji je već ispao u niži rang, remizirao rezultatom 2:2.
Tučnjava košarkaša Zvezde i Partizana na šuterskom treningu uoči utakmice
INCIDENTI
Tučnjava košarkaša Zvezde i Partizana na šuterskom treningu uoči utakmice
BEOGRAD - Košarkaš Partizana James Nunnally šakom je udario igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE