GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boston i dalje jedini neporažen

Boston i dalje jedini neporažen
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2023 / 09:38
Autor: SEEbiz
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa u NBA ligi pobijedili su u gostima Brooklyn Netse sa 124-114 i nakon pet utakmica ostali jedina neporažena momčad lige.

Jayson Tatum ubacio je 32 poena i uhvatio 11 lopti, Jaylen Brown dodao je 23 poena, a latvijski centar Kristaps Porzingis 22 za Boston.Kod Brooklyna je Cameron Thomas zabio 27 koševa.

Branitelji naslova stigli su do šeste pobjede u sedmoj utakmici, Denver Nuggets su pobijedili Chicago Bullse 123-101.Nikola Jokić bio je na pragu triple-doublea (28 poena, 16 skokova, devet asistencija), a Michael Porter (27 poena) i Aaron Gordon (15 poena, 12 skokova) upotpunili su njegov učinak u napadu Denvera.Pobjeda Denvera je tim važnija jer su zbog ozljede već u prvoj četvrtini ostali bez drugog najboljeg igrača Jamala Murraya.

Zvijezde nedavnog SP-a Nijemac Franz Wagner (26 poena) i Paolo Banchero (25 poena, 10 asistencija) predvodili su Orlando Magic do uvjerljive pobjede nad Los Angeles Lakersima sa 120-101. Anthony Davis (28 poena, 13 skokova, sedam blokada) i LeBron James (24 poena, devet skokova, pet asistencija, tri ukradene lopte) istaknuli su se u redovima Lakersa koji su trećim porazom sezone započeli niz od četiri gostovanja.

Philadelphia 76ersi su pobijedili Phoenix Sunse 112-100 i zaostaju jednu pobjedu za Bostonom. Joel Embiid (26 poena, 11 skokova), Kelly Oubre (25 poena), Tobias Harris (18 poena, 10 skokova) i, na svoj dvadeset i treći rođendan, Tyrese Maxey (22 poena, 10 skokova) bili su najbolji u pobjedi. ekipa domaćina. Prvi strijelac susreta bio je zvijezda Phoenixa Kevin Durant koji je ubacio 31 poen uz osam skokova.

Anthony Edwards (31 poen) i Karl-Anthony Towns (25) bili su prvi igrači momčadi Minnesota Timberwolves koja je na domaćem terenu svladala Utah Jazz 123-95. Finac Lauri Markanen (22, 8 skokova) bio je prvo ime kod Utaha, dok je Luka Šamanić za četiri minute igre imao 3 koša i 2 skoka.

Charlotte Hornetsi predvođeni Markom Williamsom (27 poena) također su slavili u gostima kod Indiana Pacersa (125-124), iako je Tyrese Haliburton izjednačio rekord karijere sa 43 poena, uz 12 asistencija.

Tagovi: Jayson Tatum, Jaylen Brown, Boston Celtics, Dario Šarić
PROČITAJ I OVO
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
TURSKA
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
ISTANBUL - Nogometaši Fenerbahčea produžili su nadu u borbi za naslov prvaka nakon što su u susretu 37. kola turskog prvenstva u velikom derbiju na gostovanju pobijedili Galatasaray 1-0.
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
PREMIERSHIP
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
MANCHESTER - Manchester City obranio je naslov prvaka Engleske.
Martin Erlić se ozlijedio
PROBLEMI ZA DALIĆA
Martin Erlić se ozlijedio
RIM - Cagliari je u nedjelju u utakmici 37. kola talijanskog prvenstva u gostima sa 2-0 svladao domaći Sassuolo, a Martin Erlić napustio je teren u 20. minuti zbog ozljede.
Šutalo zabio prvijenac za Ajax
NIZOZEMSKA
Šutalo zabio prvijenac za Ajax
AMSTERDAM - U utakmici posljednjeg kola nizozemske Eredivisie Ajax je u gostima kod Vitessea, kluba koji je već ispao u niži rang, remizirao rezultatom 2:2.
Tučnjava košarkaša Zvezde i Partizana na šuterskom treningu uoči utakmice
INCIDENTI
Tučnjava košarkaša Zvezde i Partizana na šuterskom treningu uoči utakmice
BEOGRAD - Košarkaš Partizana James Nunnally šakom je udario igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE