GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju

Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.04.2024 / 17:39
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Ove sezone Bojan Bogdanović (35) baš nema sreće s ozljedama. Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.

Naime, Bogdanović već neko vrijeme ima problema sa zglobom lijeve ruke, a nakon detaljnih pregleda liječnici su mu preporučili hitnu operaciju zbog teškog oštećenja ligamenata. On je pak odlučio igrati do kraja kako bi svojim NY Knicksima pomogao u doigravanju.

Operaciju je planirao po završetku sezone, a to bi ujedno značilo da Babo definitivno neće igrati za Hrvatsku na kvalifikacijskom turniru za plasman na Olimpijske igre u Parizu ovog ljeta. Istina, Bojan Bogdanović se još ranije oprostio od reprezentacije, ali su se izbornik Josip Sesar i čelni ljudi Hrvatskog košarkaškog saveza nadali da bi se ipak mogao predomisliti... Sad je jasno da ćemo put prema Parizu krčiti bez njegove pomoći.

No, u nedjelju je Bojan Bogdanović doživio i novu ozljedu, proveo je samo minutu u igri na utakmici protiv Sixersa, a onda mu je u borbi za jednu loptu Nicolas Batum nezgodno pao na gležanj lijeve noge...

Bogdanović je šepajući napustio teren i više se nije vraćao u igru. Prvi su pregledi pokazali da se radi o ozljedi ligamenata lijevog gležnja i Bogdanović će sigurno propustiti petu utakmicu protiv Sixersa koja je na rasporedu u noći s utorka na srijedu.

Tagovi: bogdanović, knicks, sesar
PROČITAJ I OVO
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
Minnesota razbila Denver i odvela seriju u sedmu utakmicu
NBA PLAYOFF
Minnesota razbila Denver i odvela seriju u sedmu utakmicu
MINNEAPOLIS - Uzbudljiva serija polufinala play-offa Zapadne konferencije između Minnesote i Denvera bit će odlučena u sedmoj utakmici nakon što su sinoć Timbervolwesi izjednačili na 3-3 u pobjedama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE